Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt krásné zpěvačky (†27): Doma ji přepadli a zavraždili

Autor: shp - 
27. června 2017
12:52

Byla krásná a talentovaná. Americká začínající zpěvačka Egypt Covington (†27) byla pro kamarády a příbuzné anděl. Nikdo si nedokáže představit, proč by jí chtěl někdo ublížit. A přesto se tak stalo. V jejím domě v michiganském Belleville ji někdo napadl a zabil. Policie již případ vyšetřuje jako vraždu.

K té došlo v pátek večer. Vyšetřovatelé jsou na slovo skoupí a nechtěli ani prozradit, kdo tělo zavražděné krásky našel. Její násilná smrt otřásla komunitou v Belleville, která je malá a každý v ní zná každého.

Egypt pracovala v místním obchodě s lihovinami. Všichni ji však znali jako talentovanou zpěvačku se zlatým hlasem a měli v paměti, jak vyhrála místní pěveckou soutěž před několika lety. Kdyby její život nebyl násilně ukončen, zřejmě by ji čekala zářná budoucnost.

Egypt měla úžasnou duši,“ řekl jeden ze smutnících sousedů. „Byla mým andílkem, světlem a láskou,“ procedil skrz slzy zdrcený tatínek stanici Fox News. Nedokáže pochopit, jak ji mohl někdo zavraždit.

Lidé chtěli být v její blízkosti, protože jim dokázala zvednout náladu. To je pryč, všechno je pryč,“ dodal otec. Jeden z Egyptiných kamarádů nabízí v přepočtu 250 tisíc korun za informace, které povedou k dopadení jejího vraha nebo vrahů.

hutnik ( 23. července 2017 07:36 )

A autor "shp" vtipně komentuje hned první fotku z Instagramu - "Egypt Covington měla talent na zpět."

dietr ( 27. června 2017 16:24 )

co to je za jméno

pajato73 ( 27. června 2017 15:50 )

a zase o jednoho vic v Klubu 27.... R.I.P.

jerry ( 27. června 2017 15:11 )

Něco jako naše Superstár.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání