Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policisté dopadli kolínského úchyla: Pokusil se napadnout policistku v civilu

Policisté dopadli kolínského úchyla: Pokusil se napadnout policistku v civilu
Policisté dopadli kolínského úchyla: Pokusil se napadnout policistku v civilu  (Autor: FTV Prima)
Autor: dce - 
22. června 2017
20:25

Kolínským policistům se podařilo dopadnout úchyla, který napadl minimálně pět žen v rozmezí pár dnů. Nakonec se vrhl i na policistku v civilu, která ho nalákala, aby ho její kolegové mohli zatknout.

by dopadli sexuálního útočníka, nasadili policisté v Kolíně do terénu „volavku“ a dokonce ne jen jednu. „Natipovali jsme některé místa, byla to celkem tři, kam jsme nasadili své lidi, a 21. 6. se nám podařilo muže zadržet. Shodou okolností nám zaútočil na policistku,“ řekl Primě Petr Šafránek, zástupce vedoucího Policie ČR, Kolín.

Ačkoliv byla policistka na útok připravená, dokázal ji teprve 22letý mladík zranit. „Když si mě všimnul, tak se za mnou prý rozeběhl, mi říkal kolega, pak když jsem si ho všimla, tak jsem změnila cestu do uličky, kde nechodí moc lidí, protože mi bylo jasné, že v rušné ulici ten útok nespáchá,“ řekla Primě policistka v utajení.

V ulicích se procházely tři policistky v civilu, aby útočníka „nalákaly“ – po celou dobu je sledovali jejich mužští kolegové, kteří byli připraveni zasáhnout a muže zatknout.

„On se mě vlastně zeptal, kolik je hodin a v momentě, když jsem se podívala na telefon, tak se na mě natlačil a začal mě osahávat, byl vulgární,“ řekla Primě policistka v utajení. Policistka se chvíli obávala, že kolegové nejsou na blízku, naštěstí ale pak včas zasáhli.

„Vypovídal ke všem případům, ale při jeho výpovědi, samozřejmě, se snažil zlehčovat ty skutky,“ řekl Primě Šafránek.

„Dvaadvacetiletého muže jsme obvinili z trestných činů znásilnění ve stadiu pokusu a výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ řekla Primě Petra Potočná, mluvčí Policie ČR, Nymburk. Mladík trpí údajně sexuální poruchou, která z něj dělá nebezpečného jedince.

PETR_50 ( 22. června 2017 20:52 )

vy jste ale PAKO!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání