Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Strojvedoucí z prokleté trati u Mlékojed promluvil: Pod vlak mi skočili tři lidi

Autor: dce - 
1. června 2017
13:12

Pár stovek metrů mezi Tišicemi a Neratovicemi už lidé považují za prokleté. Během šesti týdnů od začátku dubna se zde zabilo celkem pět lidí, kromě jednoho neznámého muže byli všichni velice mladí. Strojvedoucí, který po této trase jezdí, promluvil o strašlivých událostech.

Každý den chodí do práce s obavami, že dnes se to může stát znovu. Strojvedoucí Českých drah nemají jednoduchou práci a do toho jim pod koly končí sebevrahové nebo nepozorní chodci. Zvláště opatrní jsou nyní strojvedoucí, kteří jezdí přes středočeské Mlékojedy.

Za pouhých šest týdnů zde na kolejích zemřelo šest lidí. Dvě teprve patnáctileté dívenky podle svědků šly proti vlaku ruku v ruce. O pár týdnů později zde zemřel neznámým muž, který ale patrně pouze přecházel trať a vlaku si nevšiml. V půlce května zde nad ránem spáchala sebevraždu osmnáctiletá Terezka a o týden později třiadvacetiletý Jirka.

Pro strojvedoucí, kteří touto oblastí jezdí, jde o velmi nepříjemné události – aby podobným věcem zabránili, projíždějí tudy již téměř dva měsíce pomaleji a hodně troubí. Server TN.cz vyzpovídal jednoho z místních strojvedoucích. Jemu samotnému už před vlak vstoupili tři lidé. „S tim nic neuděláte,“ prohlásil. Prozradil ovšem, že frekvence sebevražd u Mlékojed mu normální nepřipadá.

Jedna ze svědkyň sebevraždy patnáctileté Růženky a Veroniky ze začátku dubna popsala, jak strojvedoucí na nehodu reagoval.Strojvedoucí brzdil, houkal a pak vylezl z mašiny a brečel. Ptal se, proč zrovna jemu tam skočily,“ řekla s tím, že mladý strojvedoucí se nechal na tři dny vystřídat a teď už jezdí dál.

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

Brnooo ( 1. června 2017 15:17 )

Problémy s matematikou a počítáním do šest, redaktoři? "Během šesti týdnů od začátku dubna se zde zabilo celkem pět lidí,..." "Za pouhých šest týdnů zde na kolejích zemřelo šest lidí." 1.+ 2. Dvě teprve patnáctileté dívenky podle svědků šly proti vlaku ruku v ruce 3. zde zemřel neznámým muž 4. osmnáctiletá Terezka 5.třiadvacetiletý Jirka 6. vidíte do budoucnosti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání