Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž byl za cizoložství odsouzen k ukamenování: Trest sledovaly stovky lidí

Fotografie
Zvrácení dětští vojáci zabíjejí ve videu zajatce  (Autor: internal)
Autor: ČTK - 
29. května 2017
22:41

Somálští islamisté z teroristického hnutí Šabáb ukamenovali 44letého muže za cizoložství, informoval dnes zpravodajský server BBC. Trestu přihlížely v regionu Bay na jihu země stovky lidí.

Islámský soud shledal muže vinným z cizoložství, protože prý oklamal rozvedenou ženu nepravdivým tvrzením, že ji legálně pojal za svou třetí manželku.

Podvedená žena, která přišla do jiného stavu, obvinila muže ze znásilnění. Souzen byl však pouze za cizoložství, jelikož to se snáze dokazuje, řekl BBC somálský představitel.

Hnutí Šabáb, které je napojeno na globální teroristickou síť Al-Káida, usiluje o svržení prozápadní vlády v Mogadišu a v Somálsku chce zavést přísné islámské právo šaría.

Šabáb stále částečně kontroluje Bay a některé další oblasti, navzdory úsilí o potlačení hnutí ze strany vlády a Africké unie. Šabáb na sexuální delikty reagoval kamenováním i v minulosti.

V roce 2014 takto zabil náctiletého chlapce usvědčeného ze znásilnění. Podobným způsobem usmrtil v roce 2008 dívku, která údajně cizoložila.

Podívejte se, jak zvrhlí dětští vojáci zabíjejí zajatce:

Video  Zvrácení dětští vojáci zabíjejí ve videu zajatce  - tacticalshit.com
Video se připravuje ...

assco ( 17. srpna 2017 21:33 )

zvláštní, že na fotografii jsou DVA "MRTVÍ"! zřejmě si to rozdali v trojce ne? "stovky lidí"? na fotce je sotva deset... jediný hus je Blesk používající zjevné podvrhy

nika70 ( 30. května 2017 00:35 )

Konečně nějaká rovnoprávnost. Ovšem ukamenovat každého nevěrného muže, tak brzy národ vymře.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání