Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kytaristu odvedli na smrt mladí dealeři: Ubodali ho a ubili jeho vlastní kytarou

Kytaristu odvedli na smrt mladí dealeři: Ubodali ho a ubili jeho vlastní kytarou.
Kytaristu odvedli na smrt mladí dealeři: Ubodali ho a ubili jeho vlastní kytarou.  (Autor: Internet)
Autor: dce - 
22. května 2017
22:34

Vedli ho jako zvíře na porážku. Děsivá fotografie, kterou pořídil svědek, posloužila v pondělí jako jeden z důkazů u soudu proti čtyřem náctiletým dealerům, kteří unesli a brutálně umučili devětačtyřicetiletého kytaristu Paula Passe.

Drogová závislost se stala osudnou Paulu Passovi (†49). Kytarista totiž svůj byt poskytl čtyřem náctiletým dealerům výměnou za drogy. Paulovi přátelé se ovšem o tom dozvěděli a měli čtveřici mladíků okrást o drogy a peníze, které v bytě ukrývali. Cílem pomsty dealerů se nakonec stal Paul a jeho kamarád Mark Andrews.

Dvojici nalákali do Paulova bytu, kde je začali brutálně mučit. Nejprve je nutili pít vlastní moč a prostředek na mytí. Došlo ale i na horší věci – dealeři o své dvě oběti pálili cigarety a bodali je do končetin. 

Markovi se nakonec podařilo uprchnout a zavolat policii. Pro Paula ale už bylo pozdě. Dealeři mu probodli důležitou tepnu na noze a na závěr mučení mu rozbili hlavu jeho vlastní kytarou.

Brzy po vraždě byli čtyři útočníci zadrženi. Po několika dnech rozhodování tři z nich v pondělí nakonec soud uznal vinnými z vraždy a únosu. Čtvrtý, nejmenovaný 17letý mladík, byl zproštěn viny.

Podívejte se na video od soudu se zdrogovaným řidičem:

platykodon ( 23. května 2017 01:38 )

Nejde neupozornit na baru pleti vrahů. Ostatně si každý může najít jaké je složení etnik ve vězení v USA. Každá benevolence a solidarita by měla mít své hranice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání