Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Z autobusu na D1 vypadl cestující! Řidič si toho ani nevšiml

Autor: lm - 
13. května 2017
20:23

Kuriózní pohled se naskytl řidičům na dálnici D1. Z rozjíždějícího se autobusu tu totiž vypadl cestující! Řidič si toho navíc nevšiml a pokračoval v jízdě, pasažér se proto zvedl a začal za vozem kulhat. 

K těžko uvěřitelné nehodě došlo na dálnici D1 u Vyškova směrem na Prostějov. Zachytil ji na kameru jeden z řidičů, který jel za autobusem. Záběry poté zaslal televizi Prima. "Jestli ten chlapík se buď o ty dveře opřel, anebo to bylo, že tam větrali, nebo byli třeba na záchodě, jak ta auta prostě stávají ve frontě. Já jsem si toho všiml v okamžiku, když on se tam válel nebo se kutálel pod tím autobusem, no vedle toho autobusu," popsal FTV Prima autor videa. 

Cestující pravděpodobně vyvázl bez vážnějších zranění, při nehodě si ale nejspíš pochroumal nohu. Podle svědků mu ji mohl přejet autobus. Muž ale sám vstal a kulhajíc se snažil autobus dohnat. Šofér si totiž patrně ničeho nevšiml a jel dál. Zastavil, až když na něj začali ostatní řidiči troubit.

"Ten chlapík asi byl opilý, celý ten autobus byl zřejmě nějakých lidí, asi jeli na fotbal nebo z fotbalu, nějací fanoušci zřejmě to asi byli," dodal svědek. Z autobusu posléze vyběhli další cestující a zraněnému pomohli zpět. O nehodě nejspíš ani neinformovali policii, protože jihomoravským ani olomouckým policistům incident nikdo podle televize neohlásil.

agfor ( 14. května 2017 11:51 )

Pro řidiče je podstatné to, jestli zaplatil za jízdenku. Jestli doveze tam, kam si zaplatil, ho už nezajímá, protože má nízký plat.

rada42 ( 14. května 2017 11:20 )

Vidím , že máme špičkové akrobaty ...

brizolit ( 14. května 2017 01:54 )

Nezastavujeme,mame spozdeni😂😂😂

renataren ( 13. května 2017 21:58 )

Jj... Žijeme v otroctví, jenom se o tom nesmí mluvit!!! Můžou za to bl.bci, kteří nám vládnou... Ale národ se má tak, jak si zaslouží!!! kdyby tady nebylo tolik id.iotů, tak by už museli ti nahoře skončit ve vězení nebo v emigraci! když si je lidi zvolili a ještě chodí protestovat za Sobotku, Kalouska a spol. na Václavák a jinam, tak ať se pak nediví, že nemá většina co dát do huby!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání