Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Škrlová o znásilňování: Píchli mi injekci, pak vozili klienty. Před Kuřimí ji zneužívala brněnská smetánka?!

Autor: dce - 
9. května 2017
05:00

Je tomu přesně deset let, co se v Česku rozhořela takzvaná kuřimská kauza. Případ otřesného týrání dvou malých chlapců v podivné skupině vychovatelek a jejích přátel má ale podle předsedy Spolku Šalamoun Johna Boka i další oběť – Barboru Škrlovou, která byla odsouzena jako jedna z tyranů. Podle něj byla zneužívána i před kuřimskou kauzou. Popis týrání, kterému ji později vystavily kuřimské bestie, je až mrazivě děsivý.

Soud ji poslal na pět let do vězení. Odsoudili ji za trestný čin týrání svěřené osoby, kterého se dopouštěla zvlášť surovým způsobem. Podle obžaloby Barbora Škrlová: „...v jednom případě týrala nezletilého Ondřeje tím způsobem, že poté, co ho vytáhla z úkrytu za truhlou, kam se schoval, povalila ho na zem, opakovaně mu ponořovala hlavu do lavoru naplněného vodou, až se nezletilý Ondřej topil, protože nemohl dýchat, a napil se vody a v tomto jednání přes jeho odpor pokračovala až do chvíle, než se z lavoru vylila voda, a poté ho zavřela do skříně.“ Odseděla si čtyři roky a byla podmínečně propuštěna.

Barbora podle předsedy Spolku Šalamoun Johna Boka ve vězení trpěla – stala se zde obětí svých spoluvězeňkyň. Podle něj to ale nebylo poprvé, co si Báru okolí vybralo jako obětního beránka. Její utrpení začalo již před kuřimskou kauzou...

„Říkám tomu předkuřimská fáze, s tou ti kluci neměli nic společného. Podle mých zjištění tam figurovala Bára, nějaký trpaslík a pak taková brněnská elita politicko-umělecká. Scházeli se v různých bytech a užívali si. Připomíná to trochu film Sladký život, v něm je scéna, jak ta lepší společnost sleduje dva lidi, kteří spolu souloží. A ta zvrácenost může jít ještě dál. Bára opakovaně popisovala různé věci a nemluvila jenom o sobě… Řadu skutečností, které vyprávěla, jsem si ověřil, to nejsou fantazie,“ řekl Bok v rozhovoru pro Blesk.cz s tím, že Báru skupina pravděpodobně sexuálně zneužívala.

O nic méně děsivá ovšem není ani výpověď Škrlové z období kuřimské kauzy, kterou před soudem četl předseda senátu Pavel Göth. „Odvezli mě například za Brno, dali mi injekci a zamkli mě na chatě. Čekala jsem na zákazníka. Zažila jsem jich pět, šest. Sahali mi po celém těle, strkali mi prsty a ruce mezi nohy až do břicha. Bolelo mě to. Krvácela jsem,“ popsala podle Deníku muka Škrlová policejním vyšetřovatelům.

Výjezdům za Brno podle Škrlové říkali terapie. „Vždycky byla připravená nějaká místnost. V ní byly provazy, švihadla, žiletky a nože. Teta Nancy se při terapiích převlékala. Buď byla chlap, který si říkal Hansen. Nebo si vzala květované šaty – a to pak byla teta Emilka,“ vysvětlila Škrlová.

Video  10 let od kauzy Kuřim: Matka tyranka, Škrlová jako Anička a mučení dětí pod vlivem sekty  - David Vaníček, archiv Blesku, ČTK
Video se připravuje ...

Teta Nancy alias Hana Bašová se v kauze patrně zapojovala více, než se zdálo na první pohled. „V místnosti se svlékla, vzala si do ruky takový gumový předmět. Měli ho páni v televizi. Strkala mi to do pusy. Když odešla, přišel Hansen. Měl na obličeji červenočernou masku. Ten mě zase pálil voskem,“ uvedla Škrlová do protokolů.

„Byli tam cizí lidé, které neznám. Byli to zákazníci. Ti zneužívali mě i Ondru. Sexuálně. Dělali jsme fotky a filmy,“ popsala.

Kromě Škrlové skončilo za mřížemi i pět dalších lidí, které soud poslal do vězení na tresty odnětí svobody v délce trvání od 7 do 10 let. Všichni odsouzení jsou již na svobodě.

 

pupak ( 23. ledna 2018 01:34 )

Strkali jí do análu ruce tak hluboko, až jí lechtali na mandlích.

pupak ( 23. ledna 2018 01:31 )

To museli být králové úchyláků, když vlezli na něco takového, jako je Škrlová. Kam se hrabe německý fekálporno. Spíš se ale jedná o přání té pomatené bachyně, které je otcem myšlenky.

cocumis ( 9. května 2017 19:13 )

Přesně, vše, co píšete podepisuji. Bohužel, když přijde kamkoliv s těma 5opičkama, vyřve si absolutně všechno. Je to nespravedlivost, která začala po sametu. Do té doby museli makat jako každej jinej. Ted´se jen nekontrolovatelně množej. Bůh nás chraň od takových mnohočetných vrhů.

petrfanda ( 9. května 2017 14:07 )

https://www.youtube.com/watch?v=wQlg4hyR4MM

Kasandra ( 9. května 2017 13:32 )

Jeeeee! Haha tady se ta diskuze nejak zvrtla... Co to jsou zac co tu melou o Koze a pletou si ji s vozim-to uz je konec tohle. Totalni mozkouzrout to cist

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání