Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rapper z Ostravska sedí za pobodání tří dětí: V kriminále znásilňoval spoluvězně, tvrdí obžaloba

Autor: jp - 
27. dubna 2017
14:17

Ani ve vězení se nezklidnil agresivní mladík Radim U. (22) z Ostravska, odsouzený ve svých 16 letech na 9 let vězení za pobodání tří dětí. V base si před časem vykoledoval 6,5 roku za vydírání trestance a teď stanul před soudem znovu. Ještě s jedním odsouzencem prý v pardubické káznici šikanoval a znásilňoval spoluvězně. Hrozí jim až 12 let.

Podle žaloby Radim U. s o čtyři roky starším Patrikem P. (26), který sedí za krádeže, bili a kopali trestance do hlavy pod hrozbou ublížení na zdraví s požadavkem různých služeb. „Konkrétně, aby za ně uklízel, myl nádobí, pral prádlo, vařil jim kávu, nosil jim jídlo, setrvával u nich v době, kdy hráli karty, a obsluhoval je přitom či jim nakupoval,“ vyjmenoval státní zástupce Milan Šimek. Mezi požadavky bylo i sexuální uspokojování.

Radim U. měl vydírat dva odsouzence, druhý muž jednoho trestance. Oba obžalovaní ale vinu popřeli. „Šlo o protislužby, které mi sám nabízel,“ hájil se Radim U.

Do kriminálu se dostal poté, co šířil na Ostravsku strach tím, že chodil po sídlišti s nožem v ruce a skládal rapperské písně, v nichž zpíval o kudle v břiše. Jako 16letý pak vážně pobodal tři kluky (9, 13, 14) jen proto, že si potřeboval vybít vztek kvůli rozchodu s dívkou a oni se mu v tu chvíli připletli do cesty.

 

oliiiii3 ( 27. dubna 2017 17:29 )

Vězni se snad neumí bránit, měli mu dát pořadnou nakladačku a toho frantu mu měli ucvaknout, a byl by pokoj.

dopdel ( 27. dubna 2017 15:29 )

Nějak se mu zakulatily tvářičky!! Je vidět,že se má dobře chudáček. Za tohle by zasloužil nejvyšší trest!!

crush ( 27. dubna 2017 14:53 )

Rapperi sú často veľmi tupí, a tak snáď chalan ešte dlho nevyleze z lochu. V Ostrave je už tak dosť skazený vzduch aj bez neho!!!

DBBS ( 27. dubna 2017 14:41 )

I ten prašivej pes má větší cenu než tohle...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání