Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Rodina poskytla bezdomovci přístřeší a práci, ten je za to zabil!

Autor: haj - 
2. dubna 2017
14:23

Dobrý skutek a snaha pomoci bližnímu v nouzi. Takové úmysly měla rodina Wilkinsonových z britského Stourbridge, když si u sebe doma ubytovala bezdomovce a sehnala mu práci. Jenže místo toho, aby jim muž jejich dobrotu nějak oplatil, je brutálně napadl a zabil.

Aaron Barley (23) žil na ulici, když se loni před Vánocemi setkal s Wilkinsonovými. Právě od nich dostal druhou šanci, jelikož ho manželé ubytovali ve svém krásném domě (v hodnotě 440 tisíc liber, tedy téměř 14 milionů korun) a dali mu najíst. Otec rodiny Peter (47) mu dokonce sehnal práci ve firmě, které šéfoval.

Dobrá vůle se mu ale nevyplatila, jelikož teď kvůli ní přišel téměř o celou rodinu. Bezdomovec, kterému pomáhal začít znovu, ho totiž z neznámých pohnutek ve čtvrtek ráno napadl a pobodal. Navíc zabil i jeho ženu, někdejší baletku Tracey (†50) a jejich syna Pierce (†13). Pokusil se pak z místa odjet ukradeným Land Roverem rodiny Wilkinsonových, ale po půl hodině zběsilé honičky s policií vůz naboural a skončil v poutech. Obviněn je z vraždy a pokusu o vraždu.

„Slyšel jsem, že pomáhala různým ztroskotancům či méně šťastným lidem a jednoho si vzala i domů,“ řekl pro Daily Telegraph bývalý spolužák zesnulé Tracey Neil Robinson. Jiný rodinný známý zase prozradil, že rodina byla zkrátka vděčná za své úspěchy, a tak se chtěla nějakým způsobem odvděčit. „Taková prostě byla, vřelá a soucitná osoba. Pierce byl taky úžasný, skvěle vychovaný chlapec. Když si rodina vyšla ven na jídlo, dokonce mamince přisunul židli.“

O to větší šok pro okolní sousedy byl, když oblíbená rodina se srdcem na dlani skončila tak tragicky. Záchranka dorazila k domu Wilkinsonových chvíli po osmé ráno. V domě našli ležet Tracey, které již nebylo jak pomoci, opodál teprve třináctiletý Pierce s těžkými bodnými ranami bojoval o život. Na zahradě ležel Peter s bodnými ranami na hrudi a zádech. Oba muži byli převezeni do nemocnice Queen Elizabeth Hospital (Nemocnice královny Alžběty) v Birminghamu. Bohužel mladík nakonec zraněním podlehl.

Peter je zatím stále v kritickém stavu. Z rodiny už mu zůstala jen dcera Lydia (18), která studuje prvním rokem biologii na univerzitě v Bristolu. Naštěstí tak během hrůzného útoku nebyla doma. Teď je však u tatínkova lůžka a modlí se, aby nepřišla i o něj. Na bezdomovce, který jim toto trápení způsobil, už asi ani jeden z nich nikdy nezapomene.

VIDEO: Bezdomovec Aaron Barley ujíždí z místa činu.

Video  Bezdomovec ujíždí kradeným autem a nabourá  - Youtube/Wordl Wide News
Video se připravuje ...

 

naidka ( 2. dubna 2017 19:29 )

Nějací sluníčkáři. Bylo jim ho, chudáka, tak lííííto.

454913 ( 2. dubna 2017 17:25 )

každý dobrý skutek musí být potrestán...je to zvrácená doba ...pustit si bezdomovce do baráku není normální

havran2 ( 2. dubna 2017 15:44 )

Za dobrotu-na žebrotu !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání