Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásnou Malinu (20) pohřešují už týden: Stopy po zmizení vedou do Česka!

Autor: shp, vk - 
25. března 2017
17:25

Kam se poděla? Je tomu už celý týden, co vyrazila krásná Němka na party s přáteli a pak se po ní v Řezně slehla zem. Kde se nachází, nikdo pořádně neví. Podle svědků vedou stopy pohřešované Maliny Klaar (20) do Česka! Nachází se tu dívka teď?

Ke zmizení pohledné brunetky došlo minulý týden ze soboty na neděli. Po večírku se Malina vracela domů přes park a ještě před šestou ráno volala své spolubydlící. V Řeznu se moc nevyznala, bydlela tam krátce.

Hovor ale netrval dlouho a po pár minutách se jí vybil mobil. Její telefon později našel náhodný kolemjdoucí. Přístroj podle něj ležel na zemi u břehu Dunaje, ale po jeho majitelce ani stopy.

Na místo proto vyrazili záchranáři a speciálně vycvičení policejní psi, kteří prohledávali řeku a její okolí. V tu chvíli už mysleli příbuzní dívky na nejhorší, pak ale na sociální sítě napsali vzkaz.

Mrtvolu Maliny v Dunaji naštěstí zatím nenašli, pátrání pokračuje, hledáme ji dál,“ stálo v něm. Podle posledních zpráv prý psi nakonec nějakou stopu zachytili.

Němečtí vyšetřovatelé se domnívají, že dívka pokračovala parkem k silnici, kde mohla k někomu cizímu nastoupit do auta.  Tuhle verzi potvrzuje i svědkyně, jež se ozvala policii.

Tvrdí, že Malinu zahlédla na parkovišti poblíž hranic s Českem. Rodina se nyní snaží zkontaktovat české a polské orgány, mezitím pokračuje hledání v Německu. „Pokud jste ji kdokoliv viděl, ozvěte se nám,“ prosí zoufalí příbuzní.

Podívejte se, jak probíhá pátrání po zmizelé české dívence Míše Muzikářové (12):

Video  Nové video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě jsou i potápěči  - Blesk TV
Video se připravuje ...

mrkevmrkev ( 25. března 2017 22:27 )

Nechápu. Přece holky vědí i rodiče, co se v Německu, EU, ve světě děje a vůbec si nezajistí bezpečný doprovod domů. To bývávalo kdysi, kdy mohl člověk jít skoro bez obav v noci opuštěnou vesnicí, nebo městem domů. Ale bylo též ,,skoro,,. Nikdy nevíte, na jakého úchyláka člověk narazil. Pořád se nějaké procento lidí pohybuje na svobodě s různými úchylkami. Takže vraždy byly i před rokem 1989, ale policie pracovala a pachatele většinou dopadli. Dnes se všude potulují cizinci. Nebo také mohla uklouznout a spadnout do vody a utonout. Ale když se našel mobil, tak zrovna tak ji někdo mohl unést, naložit do auta a odvézt. Mladí jsou strašně nezodpovědní. Nejen, že šla po ránu sama holka, ale ještě si odpoledne nenabije telefon. Tak jak přemýšlí ta dnešní mládež? Stála ji ta zábava za tuto nedobrou zkušenost /je-li ještě naživu/?

snehulak ( 25. března 2017 19:08 )

To je kravina, copak kosovská mafie unáší Němky do českých bordelů? Ta už bude dávno někdy v Saudské Arábii.

kukuku ( 25. března 2017 18:21 )

Na večítku se Němka určitě zprásklala jako Dánka.

blah.. ( 25. března 2017 18:18 )

tak ked je blba... co caka, ked taka pekna baba nastupi nahodnemu neznamenu do auta...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání