Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sestra Zdeňka (†31) ubitého řetězem: Jedu se podívat za vrahem, máma na to nemá sílu

Autor: shp - 
24. března 2017
20:02

Chce se podívat vrahovi do očí a slyšet rozsudek. Sestra zavražděného Čecha Zdeňka M. (†31), který byl v Londýně ubit řetězem, vyráží do Velké Británie k soudu s vrahem svého bratra. Podle Adély si Zdeněk zaslouží, aby tam byla. Maminka by taky chtěla, ale nemá na to sílu.

Chtěla jsem využít příležitosti být u těch závěrečných řečí a rozhodnutí. Myslím si, že si můj bratr zaslouží, abych tam byla,“ řekla Adéla TV Prima. Bude to pro ni velmi emotivní.

Maminka Zdeňka a Adély by u soudu chtěla také být, ale psychicky na to nemá. „Máma by chtěla jet taky, ale ta na to nemá ještě sílu,“ vysvětlila dcera. Do Velké Británie odcestuje proto sama.

Soud s obviněným Raymondem Sculleym začal v pondělí. Muž byl zadržen nedlouho po vraždě, která se odehrála loni v září. Společně s ním byli zatčeni i dva mladíci (16 a 19).

Ti však byli později propuštěni. Sculley Zdeňka ubil po slovní potyčce v rychlém občerstvení. Brutálně ho ubil řetězem. Kolemjdoucí již Čechovi nedokázali pomoci. Zdeněk byl podle kamarádů dobrosrdečný a každému pomáhal.

BobsTlaskac ( 25. března 2017 07:31 )

slusnej clovek ma zit ve state kde se narodil, ne jit snizovat mzdy a brat praci puvodnim obyvatelum do jinyho statu. To ze si tady ta banda blbu zvolila stbackyho cobola kerej sem taha kvanta dalsich cobolu co se tady rozlejzaj do ruznejch funkci je doslova tragedie. Cobolove nam nemuzou prijit na jmeno a tady se z nich muzou posrat. Jedte tam mezi ne na par dni, uvidite jak se k vam budou mile chovat az na ne promluvite cesky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání