Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kovaříková promluvila o trestu za vydírání přítelkyně exmanžela: Slova plná bolesti!

Autor: ljš - 
18. března 2017
19:15

Nespravedlnost, se kterou se musím naučit žít! Tak mluví mistryně světa v krasobruslení Radka Kovaříková o podmínečném trestu, který jí soud udělil za porušování domovní svobody a vydírání partnerky svého bývalého manžela René Novotného.

Kovaříková byla odsouzena za incident, který se odehrál na konci roku 2011. Spolu se svou švagrovou a dvěma muži se vydala do domu, který sice s exmanželem spoluvlastnila, ale neměla od něj klíče, a lstí se dostala dovnitř. Její dva statní kamarádi pak zamezili Novotného přítelkyni Soně, aby přivolala pomoc, a asi dvě hodiny ji drželi v hale domu, zatímco si Kovaříková balila své věci. Údajně jí přitom vyhrožovali obuškem a sexuálním násilím. 

Bývalá krasobruslařka však vinu odmítá. "Byla jsem takto potrestána za něco, co se nestalo, co nebylo tak, jak soud rozhodl. (...) Slova jako vydírání, omezování osobní svobody se vůbec neslučují se mnou jako s člověkem, takže proto já tohle nemohu přijmout," řekla v rozhovoru pro server Seznam Zprávy

"Ta nespravedlnost, kterou já cítím, to je něco, s čím se musím naučit žít, a když jsem si to tak v hlavě probírala, tak ta nespravedlnost v životě samozřejmě je, nepotkala mě poprvé. Já jsem ve sportu samozřejmě zažila spoustu takových chvil, kdy jsme nedosáhli na medaili kvůli nějaké nespravedlnosti, ale sport není život, tam to můžete vybojovat a dokázat znovu. Ale tady vás setřou a máte takový šrám. Nevím, jak se s tím vyrovnám," dodala smutně.

K samotné události a jednotlivým důkazům a svědectvím už se vracet nechtěla. Upozornila ale na fakt, že k soudu šla celá událost se značným zpožděním, které podle ní není náhodné. "Ta obžaloba na mě padla v momentě, kdy jsem zažádala o vypořádání majetku, teda soudní cestou, protože po tři roky nebyla možnost se s ním (René Novotným, pozn. red.) dohodnout smírně tak, jak jsem chtěla. Tu žalobu podala jeho manželka Soňa Novotná," vysvětlila.

zdrclamrdka ( 19. března 2017 08:31 )

taky jdu jako ty volit Péťu Nečase, Kalouska a Bendu, ty aspoň měl slušný lid velmi rád

borjar ( 19. března 2017 05:08 )

Babišovce nevolit !!!!

1946 ( 18. března 2017 22:26 )

Co mohla Kovaříková čekat od bývalého manžela, tady je vidět jaké máme politiky a pořád stejné volíme jak ovce.

1_2_3 ( 18. března 2017 21:44 )

Tohle stojí za přečtení. Novotný je pěkný svińák. Jak může dělat starostu. Babiši vyhod to prase nenažraný. http://vipstory.instory.cz/4346-byvala-krasobruslarska-hvezda-rene-novotny-budete-kouk at-jak-skoncil-foto.html

1_2_3 ( 18. března 2017 21:35 )

Ta současná manželka Novotného Sońa musí být nesmírná 3,14ča.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání