Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž přepadl v Mariánských Lázních v bytě ženu: Zranil ji nožem a utekl

Policisté hledají muže z identikitu.
Policisté hledají muže z identikitu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
17. března 2017
16:31

Zabouchal na dveře, a když otevřela, zaútočil! Policisté pátrají po muži, který na konci února zranil a okradl v jednom z bytů v Mariánských Lázních ženu.

K útoku došlo 27. února. „Ženu natlačil za použití násilí do chodby bytu a požadoval po ní finanční hotovost. Během loupeže muž na poškozenou zaútočil nožem, který měl u sebe, a ženě tak způsobil poranění ruky,“ uvedla policejní mluvčí Věra Hnátková.

Vyděšené ženě ukradl 2 800 korun a utekl. Přepadená pak musela být převezena do nemocnice, poté s ní kriminalisté sestavili identikit pachatele.

Muž je ve věku kolem čtyřiceti let, vysoký cca 175 cm, silnější postavy, snědé pleti. Má kratší tmavé vlasy česané dopředu, pravděpodobně nagelované. Podle ženy byl silně cítit alkoholem. Na sobě měl volné tmavě modré džíny, tmavě modrou péřovou bundu, na rukou měl pracovní rukavice, ze shora byly tmavé, látkové, zespodu byly světlé, kožené.

„Pokud osobu poznáváte, volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo svůj poznatek sdělte na nejbližším obvodním oddělení Policie ČR,“ žádá mluvčí.

Podívejte se na video, jak skupina teenagerů přepadla v Aši benzinku s kuší v ruce:

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání