Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nebezpečná hra nabádá malé děti k sebevraždě! Sofia (5) se vážně popálila

Autor: lm - 
8. března 2017
22:00

Internetem se šíří další nebezpečná hra, která nabádá malé děti k sebevraždě! Dětem slibuje, že se stanou vílami, když tajně pustí v bytě plyn a pak si půjdou lehnout. Pětiletá Sofia kvůli hře utrpěla vážné popáleniny.

Ruská policie se zabývá nebezpečnou hrou, která v zemi koluje po internetu. Hra je cílená na nejmenší děti, kterým slibuje, že pokud splní instrukce, tak se stanou "vílami ohně". Inspiruje se přitom animovaným seriálem o vílách Winx, který je mezi dětmi velmi populární. Mnoho z nich proto na internetu hledá "jak se stát vílou". Nevinný seriál posloužil jako záminka neznámému zvrhlému tvůrci, který ve své hře děti nenápadně nabádá k sebevraždě.

"O půlnoci, když už všichni spí, vstaň z postele a projdi se třikrát dokola po místnosti a u toho odříkej kouzelná slova: 'Království Alfey, laskavé malé víly, dejte mi sílu, žádám vás.' Pak jdi potichu do kuchyně, nikdo tě nesmí spatřit, nebo kouzelná slova zmizí. Pusť plyn na sporáku, na všech čtyřech hořácích. Ale nezapaluj je! Nechceš se přece spálit, že ne? Pak jdi spát. Kouzelný plyn si k tobě najdu cestu, budeš ho dýchat ve spánku," stojí v instrukcích nebezpečné hry, která slibuje dětem, že se z nich následně stanou "víly ohně".

Jednou z obětí nebezpečné hry je Sofia Ezhova, která při plnění instrukcí utrpěla vážné popáleniny. Nechybělo ale mnoho a mohlo dojít k mnohem závažnější tragédii. "V noci jsem se probudila a ucítila jsem silný zápach plynu. Moje sedmiletá dcera zrovna odcházela z kuchyně do svého pokojíčku. Na internetu si přečetla, že se stane vílou, když půjde, zatímco všichni spí, do kuchyně a zapne sporák. Kdybych to nešla zkontrolovat, tak se naše osmičlenná rodina ráno neprobudí," popsala jedna z matek. Své dceři prý následně promluvila do duše, aby před ní už nikdy nic netajila.

Internet je plný bizarních a někdy i nebezpečných výzev. Rodiče by si proto měli promluvit se svými dětmi, aby nepropadaly každému šílenství. Na jednu z poměrně neškodných výzev se můžete podívat v přiloženém videu.

Video  Nová sexy výzva na internetu: Holky, udržíte kolu mezi ňadry?  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Simmie1994 ( 11. dubna 2017 00:31 )

Já třeba taky četla už ve školce

oliiiii3 ( 9. března 2017 14:50 )

Petileta si to sama precetla, to umi asi uz poradne cist. Mají se na ty pohádky kouknout nejdriv rodice, a pak to povolit nebo ne, detem. Je plno krasnych pohádek tak to nepoustim na pocitaci. Ale na DVD.

pajato73 ( 9. března 2017 11:30 )

a jako jak se popalila? Vzdyt to mamina predem zbojkotovala..?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání