Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mladík zastřelil muže (†25) kvůli mobilu! Vraždu zaznamenala kamera

Autor: shp - 
28. února 2017
17:45

Mobilní telefon může mít i cenu života. Ukázal to konflikt De'Andreho Malika Thomase (20) a Kareema Mano (†25), kteří se začali hádat u obchodu v americkém Bloomfieldu právě kvůli mobilu. Konflikt byl tak vyostřený, že oba muži sahali i po zbraních. Jednoho z nich stál nakonec život.

Za vším přitom stojí spor o mobil, který Thomas prodal sestře přítelkyně Mana. A právě Manovi, který se stal nedávno otcem malého miminka, se na obchodu něco nezdálo. Oba proto souhlasili, že spor vyřeší před místním supermarketem.

Jenž jakmile se setkali, začali se ihned hádat. Mano vytáhl pistoli, a i když s ní na Thomase nenamířil, viditelně mu vyhrožoval. Pak ji sice schoval za kalhoty, ale hrozil Thomasovi dál. Strkal a navážel se do něj. To ale dělat neměl. I Thomas byl totiž ozbrojen.

Během okamžiku vytáhl mladík zbraň a začal po Manovi střílet z bezprostřední blízkosti. Ten začal utíkat, ale schytal to přímo do těla. Thomas ho zasáhl hned několikrát. Mano uběhl jenom kousek a následně se zhroutil za vozem, který čerpal benzin u pumpy.

Thomas po činu překvapil. Šel se totiž sám udat policii. Ta ho okamžitě sebrala, protože byl venku na kauci v hodnotě v přepočtu 1,6 milionu korun. Na soud kvůli loupeži, která se odehrála loni v dubnu, tak rovnou počká za mřížemi.

Video  Dva muži se v USA pohádali kvůli mobilu. Jeden z nich toho druhého pak zastřelil.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

alex_murphy ( 28. února 2017 20:12 )

N E G Ř I . . . co dodat ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání