Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřešovanou matku našli po 8 měsících mrtvou: Zavraždil ji manžel?

Autor: lm - 
26. února 2017
06:45

Pohřešovanou matku z Austrálie našli po osmiměsíčním pátrání mrtvou. Její tělo bylo v lese, zhruba 50 kilometrů od domova. Hlavním podezřelým je její manžel Borce (52), se kterým se měla Karen Ristevski (†47) v den zmizení pohádat. Svého otce dokonce obvinil i Anthony Rickard, který byl Kareniným nevlastním synem.

Karen Ristevski (†47) se ztratila loni 29. července. V osudný den se pohádala s manželem Borcem Ristevskim kvůli penězům a údajně odešla z domu na předměstí Melbourne, aby si „vyčistila hlavu“. Jenže od té doby po ní nebylo ani stopy, až do úterý, kdy její tělo ve značném stádiu rozkladu našli zaklíněné mezi dvěma padlými stromy v lese. Našli ji přibližně 52 kilometrů od jejího domu, pěšky se sem tedy nedostala.

Policisté netrpělivě čekají na výsledky pitvy, která určí, jak žena zemřela. Hlavní podezření padá na manžela, který ji viděl naposledy. Borce Ristevski si nejspíš proto hned ve středu najal právníka, který ho bude zastupovat. "Je vcelku jasné, že pro policii je podezřelým číslo jedna," sdělil australskému deníku The Age advokát Rob Stary s tím, že s Borcem spolupracoval už od "prvního dne". Policie ale zatím k případu mlčí.

Karenin nevlastní syn Anthony Rickard má ale v případu patrně už delší dobu jasno. Po zmizení nevlastní matky prohlásil, že Karen mluvila o tom, že svého manžela opustí, jen co bude jejich dceři Sarah 21 let. "Borisi, pochlap se a ukaž, že nejsi úplný srab. (...) Přestaň už ubližovat rodině Sarah a Karen," vzkázal svému otci poté, co bylo tělo Karen nalezeno.

Borce spekulace svého syna už předtím razantně odmítl s tím, že Anthony je drogově závislý. Uvěřit tomu nemůže ani Karenina tchyně, podle které je Borce "dobrým rodinným mužem". "Není tím typem člověka, který by něco takového udělal," prohlásila v rozhovoru s deníkem The Herald matka muže.

atmel ( 26. února 2017 09:05 )

Je hrozné , jaká zvěrstva jsou páchána na ženách ,jejich muži.To jsou Ti,kteří jim mají býti oporou v životě a mají je milovat a ochraňovat.Žena je jim oddána po celý život stará se o něj a o jejich rodinu a pak jejich vděk končí vraždou. Kdo si neváží života druhého , zvláště oddaného druha v manželství ten si nezaslouží být mezi námi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání