Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mazlíčky přetvořili na zabijáky: Policie zachránila 230 hafanů ze psích zápasů

Autor: shp - 
24. února 2017
20:09

Podezřelý dům na Tenerife měla španělská policie v merku již dlouho. Strážci zákona se domnívali, že se v něm děje něco nekalého. A také měli pravdu. Našli v ní doupě psích zápasů.

Přímo v domě se nacházela aréna, ve které psi bojovali. Zachránit se jich podařilo na 230. Ne všichni však měli toto štěstí. „Toto nebohé stvoření má zlomený krk,“ říká na záběrech policista.

Většina zvířat byli pitbulové, ale k zápasům kriminálníci používali i jiné rasy. Aréna přitom nebyla jediným místem, ve kterém psi bojovali na život a na smrt. Těch nejlepších si cenili.

Psi, kteří přežili národní souboj, byli přepraveni k soubojům do zahraničí. Převezeni byli do zemí, jako jsou Arabské emiráty, Thajsko nebo Mexiko,“ řekl policejní mluvčí po zátahu. Při něm bylo zatčeno několik lidí.

Psí zápasy ale nebyly tím jediným, čím se zápasníci provinili. V domě našli policisté i 80 rostlin marihuany. Policejní nájezd tak byl více než úspěšný. 230 pejsků se nyní může těšit na nový život.

miasek ( 25. února 2017 04:19 )

Je mi strasne lito psu. Jednou, kdyz uz byli vycviceni na takove zapasy, tak uz to maji v sobe a clovek nebude mit nikdy pocit, ze ho treba neco nepoleka a nezautoci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání