Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sousedka promluvila o poměrech v Míšině rodině: Holka chodila pro matku do hospody

Autor: dce - 
21. ledna 2017
15:19

Pátrání po Míše Muzikářové z Ústí nad Labem pokračuje další, už 11. den. Dívka zmizela jako pára nad hrncem a nikdo neví, co se stalo. Tápe i policie a široká veřejnost prostřednictvím sociálních sítí vymýšlí nejrůznější teorie, kde by dívenka mohla být. Sousedka, která bydlí ve stejném domě jako Míšina rodina, nastínila situaci v rodině. A rozhodně neřekla nic hezkého...

Pátrání po Míše, která záhadně zmizela 11. ledna, pokračuje. Zatím se stále nepodařilo najít stopu, která by vedla k objasnění toho, co se v Ústí v osudný den vlastně stalo. Policie pracuje s několika vyšetřovacími verzemi - je mezi nimi i útěk z domova nebo možnost, že se Míša stala obětí trestného činu.

Do Míšina soukromí nahlédl deník MF Dnes, kterému něco málo prozradila sousedka, která bydlí ve stejném domě v ulici Na Vlnovce. „Ta holka chodila do školy pravidelně sama. Máma pila a ta malá pro ni chodila i do hospod. Měnila přítele, jestli často, nevím. Naposledy tady byl takový chachar bez ruky,“ prohlásila žena.

To, že Míšina matka popíjela, potvrdila i majitelka jedné ze dvou restaurací, kam žena chodila. "Pila, ale sem chodila méně, viděla jsem ji jednou na zahrádce." Podle zaměstnavatele ale byla svědomitou pracovnicí. Pracovala od 6 do 18 hodin ve dvanáctihodinové směně v tiskárně na okraji města.

„Patří mezi nejlepší zaměstnance. Je spolehlivá, tichá, milá, vždy vyjde vstříc. Nikdy se nestalo, že by nepřišla do práce, kdybych jí potřebovala v noci zavolat do práce, věřím, že přijde. Je to máma, která se dře do úmoru a udělá spoustu hodin navíc, myslím, že kvůli té malé,“ vyprávěla deníku MF Dnes její šéfová.

Vyšetřování se zastavilo na mrtvém bodě. Policie pečlivě prohlédla veškeré dostupné záznamy bezpečnostních kamer, ale bez výsledku. Dívku na 430 metrů dlouhé cestě mezi jejím bydlištěm a školou ani jedna nezachytila. Právě Míšino bydliště se na celé cestě ale jeví jako nejméně bezpečný prostor. Temná zákoutí po cestě nenajdete - zato dům je jich plný.

„Procházeli celý dům, otevírali sklepy, i ty, kam nikdo dva tři roky nešel,“ popsal další ze sousedů. Celý dům působí tak trošku jako z hororu - opadaná omítka, dráty elektrického vedení trčící ze zdí, oprýskané dveře, temné chodby a ticho. Okna do domu pouští chlad - nemají totiž už skleněné výplně. Tabulky na dveřích bytu číslo 21, kde bydlí Míša, jsou dokonce zevnitř namrzlé...

jetuslunicko ( 23. ledna 2017 09:23 )

Blesk............ a cen,zura......... zkouším dát příspěvek do jiného článku, zda se zde zobrazí........ příspěvek se týká vyjádření paní Příhodové, které unesli vloni syna. tak Blesku cenzuruješ? neodešli mi již dva příspěvky!! pro pragmatika tedy napotřetí psáno: podívejte se Příhodovým do očí a řekněte jim svůj soud ohledně vymýšlení !!! Zřejmě Vás "láskyplně" pohladí. Nepřeji nikomu, aby musel toto někdy v životě ohledně svého dítěte řešit !! Že měli relativně štěstí v neštěstí? Že to byla moc krátká doba, že je to divné, bylo málo adrenalinu v novinách???!!....... jděte k Příhodovým a řekněte jim, že si vše vymysleli, když jste takový hrdina a píšete zde o tom !! Ten mladý pár si tento otřesný zážitek bude nést v sobě do konce života...... a nepište zase o tom, že si to v té garáži zcela jistě skvěle užívali........... Vy jste jim zřejmě u toho v tom případě asi asistoval

rybicka.l ( 22. ledna 2017 15:35 )

Chcete víc zpráv od policie? No to by museli mít inteligenci tady toho davového upalování čarodějnic! Málo kdo ze zde diskutujících má opravdu starost o tu malou! Hlavně si dodat sám sobě na důležitosti a ulevit své pomstychtivosti za vlastní neschopnosti... Ještě, že to není vzorek průměru obyvatel. Ti slušní to tu nezvládají. Je to opravdu nechutné. Kéž se holka najde s tím, že sama utekla. (vím, že je to maličká šance)

rybicka.l ( 22. ledna 2017 15:29 )

Boží prostoto! Kde se v lidech bere ta zloba?!? Holčina měla život nic moc, v nouzi se utíkala k babičce. Kdoví co se stalo, ale místo empatie téměř všichni jen odsuzují! Matka asi nic moc, ale snad ji upálíte? Dřív než se ukáže jaká a čí je tu vina? Jaký a zda trestný čin? Vyšetřovatelé nejsou debilní a umí si to, co vy tady ti chytří, dát dohromady! Nebuďte tak hloupě nabubřele "chytří"!

dzambulka007 ( 22. ledna 2017 10:10 )

Mohla dělat krátký dlouhý týden nebo jinak. Že dělala dvanáctky, neznamená, že je dělala 5 dnů v týdnu.

kocdivoka ( 22. ledna 2017 07:53 )

Dnes jsou v robotarnach jak tomu já říkám , takové směny běžné. Sedíte u výrobního pásu dvanáct hodin, u sebe nesmíte mít ani vodu na napití a když jdete na toaletu, nebo se napít, musíte si odčipnout. 🐒

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání