Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Syn pátrá po své mamince: Zmizela bez peněz, bez dokladů i telefonu. Neviděli jste ji?

V Praze se ztratila seniorka, neviděli jste ji?
V Praze se ztratila seniorka, neviděli jste ji?  (Autor: Policie ČR)
Autor: aba - 
27. prosince 2016
16:00

Pražská policie pátrá po Anně B. (74), která opustila v pondělí svoje bydliště v pražských Letňanech a od té doby se nevrátila a nedala o sobě nikomu vědět. Pravděpodobně se pohybuje na území Prahy nebo přilehlého okolí. Neviděli jste ji?

Seniorka u sebe nemá doklady ani peníze a trpí krátkodobými výpadky paměti a ztrátou orientace v čase. Žena je hubená a zhruba 155 cm vysoká. Má světlou pleť, šedivé vlasy a šedivé oči. Když opouštěla domov, měla na sobě tmavý kostkovaný kabát a modrou čepici.

Ženu od pondělka pohřešuje její syn. Podle policejní mluvčí Ivety Martínkové byla policisty provedena celá řada prověrek možných lokalit, kde by se žena mohla vyskytovat, ale prozatím bez úspěchu. Ani žádná další policejní opatření nevedla do současné doby k nalezení seniorky, proto policie žádá o pomoc širokou veřejnost. 

Pokud jste ženu viděli nebo máte informace o jejím současném pobytu, kontaktujte policii na lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně. 

londynskypes ( 28. prosince 2016 08:43 )

vypada jako chlap jak je to mozne?

marie60 ( 27. prosince 2016 18:07 )

..z toho mám taky strach, že budu trpět stařeckou demencí.Mamince to však pálilo a to jí bylo 87,kdy chuderka zemřela na raka.

marie60 ( 27. prosince 2016 18:05 )

bzzzzz bum !!!!!

londynskypes ( 27. prosince 2016 16:52 )

nekdy je rodina nechava schvalne odejit aby se jich zbavila ..to je muj názor preci to vedeli moc dobře ze je demence na pochodu!

ivanak ( 27. prosince 2016 16:40 )

Chudinka,jestli trpí stařeckou demencí,tak to je malér.Moje maminka s ní trpěla a to se nesmí nechat ten člověk bez dozoru.Musela jsem zamykat vchodové dveře.Držím pěsti,ať se najde a je v pořádku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání