Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zfetovaná matka v Litvínově havarovala s autem plným dětí: V krvi jí koloval metamfetamin

Zfetovaná matka v Litvínově havarovala s autem plným dětí: V krvi jí koloval metamfetamin. (Ilustrační foto)
Zfetovaná matka v Litvínově havarovala s autem plným dětí: V krvi jí koloval metamfetamin. (Ilustrační foto)  (Autor: Lukáš Dvořák)
Autor: dce - 
21. prosince 2016
10:20

Nepříjemně překvapení asi byli strážníci městské policie v Litvínově. Vyjížděli k rutinní nehodě, jenže žena, která řídila vůz plný dětí, z havárie udělala případ pro policii České republiky. Zkouška na drogy u ní totiž byla pozitivní!

K nehodě došlo mezi Litvínovem a Mezibořím v úterý. Žena, která vezla v autě tři nezletilé děti, skončila po havárii s vozem mimo silnici. Na místo přijela hlídka městských strážníků, aby místo zajistili.

Řidička se strážníkům jevila pod vlivem omamné látky. Test měla matka pozitivní na metamfetamin,“ uvedl mluvčí litvínovských strážníků.

Případ byl pro podezření ze spáchání přestupku řízení pod vlivem omamných látek postoupen policii ČR.

kofila ( 21. prosince 2016 11:29 )

Havla opravu nemusím, ale co má společného s tím, že nějaká blbka fetuje? To je snad v člověku a jeho zodpovědnosti jestli fetuje a co horšího, ještě v tom stavu řídí. Drogy jsou neskutečné svinstvo, léčba většinou neúspěšná a střílení nebude dovoleno. Tak co s tím dál?

PETR_50 ( 21. prosince 2016 11:02 )

A sociálka zase nic nevěděla o fetující matce??!!

fotrpjotr ( 21. prosince 2016 10:51 )

Nezapomeňte ji zdarma ubytovat v pěkném prostředí,léčit a po krátké chvili propustit,bez jakékoliv zodpovědnosti.Občané budou mezitím sbírat víčka na nemocné děti.

bobou ( 21. prosince 2016 10:38 )

Jó Havlovi děti nám ukazují, jak se máme správně chovat za volantem. To je dnes již asi 3 článek o zfetovaném řidiči. Vybudovat zařízení, kde si na svoji léčbu a živobytí musejí vydělávat!!! Když se nepodřídí, nebo utečou, tak je bez milosti střílet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání