Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hádka nad rakví hokejisty Ládi (†14): Co rozčílilo jeho maminku?

Chlapec sražený policií je nadějný hokejista.
Chlapec sražený policií je nadějný hokejista.  (Autor: Slovenský svaz ledního hokeje/Profimedia)
Autor: lm - 
19. prosince 2016
16:18

Smutek, žal a nervové zhroucení. Poslední rozloučení s nadějným hokejistou Láďou (†14), jehož v Bratislavě srazilo policejní auto, bylo plné emocí. Zdrcená maminka na pohřbu vyjela na synovy kamarády.

Nadějnému hokejistovi Láďovi (†14) se stal osudným návrat z tréninku. Mladík vystoupil z autobusu a vběhl do silnice, kde ho srazilo projíždějící policejní auto. V nemocnici pak bojoval dlouhých deset dní o život, zemřel pouhý den po svých čtrnáctých narozeninách.

Na pohřeb se s ním přišel rozloučit snad každý, kdo ho znal. Dorazila rodina, přátelé i spoluhráči v dresech. Maminka ztrátu jediného syna psychicky nezvládla a neudržela emoce na uzdě. Přede všemi začala křičet na synovy přátele, které viní z Láďovy smrti. Důvodem mělo podle serveru Pluska.sk být, že teenageři spolu chodili pít.

„Myslíte si, že o tom nevím?“ křičela zoufalá matka a žádala, aby z pohřbu okamžitě odešli. Vyhrocenou situaci musel nakonec uklidňovat tatínek, který rozzlobené kamarády požádal, aby se vrátili, ale aby zůstali před obřadní síní.

Při následném obřadu pak propukl smutek naplno. Slzám se neubránili ani muži a siláčtí teenageři. Mladému hokejistovi na poslední cestě zněly písně Holubí dům od Jiřího Schellingera a Počkaj tam na nás hore od Kontrafaktu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání