Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální útočník, který skopl ženu v metru: Svetoslava dopadli na útěku v autobusu

Autor: els - 
18. prosince 2016
10:33

Je zatčen! Po Svetoslavu Stoikovovi (27) pátrala od 27. října policie. Tehdy totiž brutálně shodil mladou ženu (26) ze schodů v berlínském metru. Nyní konečně bude čelit spravedlnosti.

Drama se odehrálo na autobusovém nádraží v německé metropoli. Stoikov mířil autobusem do Berlína, když v něm jeden z cestujících rozpoznal onoho útočníka z metra.

Desítka policistů pak již jen vyčkávala na příjezd autobusu. Stoikov byl pak zatčen okamžitě při výstupu z autobusu. Při zatýkání se nepokusil klást žádný odpor a policie si jej pak už jen odvezla k výslechu.

Otec tří dětí Svetoslav Stoikov je bulharského původu. V Německu pracoval nejdříve jako kuchař a posléze se uplatnil ve stavebnictví. Policie po něm nejdřív pátrala v jeho berlínském bytě, kde se však nenacházel. Předpokládalo se tedy, že mladík pobývá v rodné Varně v Bulharsku.

Již dříve dopadli policisté jeho bratra, který rovněž pracoval na stavbě. Pro nedostatek důkazů ho ale museli propustit.

Incident, který se v metru stal 27. října, byl zachycen bezpečnostní kamerou. Stoikov ještě s dalšími dvěma muži prochází kolem schodů ve stanici metra v ulici Hermannstrasse v berlínském Neuköllnu.

Zničehonic se rozhodne vší silou skopnout kolemjdoucí mladou ženu ze schodů dolů. Sám pak dále pokračuje v cestě s pivem a cigaretou v ruce.

Oběť skončila po ošklivém pádu se zlomenou rukou. Není to však první incident, kterého se Stoikov dopustil. Již v Bulharsku byl odsouzen za krádeže.

reypal ( 18. prosince 2016 14:47 )

obávám se,že pokuta debilitu nevyléčí.Tady je pravděpodobně jediné řešeni - dislokovat tyto jedince do nějakého prostoru,kde je nebude muset nikdo hlídat a tam ať si svoje spory řeší tak,jak jim je libo.Malý ostrůvek ve velkém moři.....

paralenka ( 18. prosince 2016 13:15 )

Bohužel se primitiv množí geometrickou řadou, takže další generace má co odkoukat! Zavřít, potom vyhostit celou rodinnou smečku!

tummy ( 18. prosince 2016 12:19 )

 zbytečná existence,škodná.

sores ( 18. prosince 2016 12:08 )

To dokáže jen podčlověk který je hodně silně zakomplexovaný, nic neumí a nedokázal tak se projevuje brutalitou!! Potřeboval by pořádnou nakládačku a hlavně hodně vysokou pokutu a platit té ženě odškodné!!! V USA by za to musel platit několik mega postižené.

Bedoslav ( 18. prosince 2016 11:50 )

Nazval bych ho hovadem, ale jak by k tomu to zvíře došlo ? Zbytečný, odpudivý tvor ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání