Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rvačka přímo na ulici kvůli nevěře: Jděte do ha*zlu, křičel muž na policisty

Muži brutálně zbili kamaráda, protože je napráskal u soudu.
Muži brutálně zbili kamaráda, protože je napráskal u soudu.  (Autor: Profimedia)
Autor: aba - 
12. prosince 2016
14:37

Případ slovního napadení řeší policisté v Plzeňském kraji. V noci na sobotu se tu na ulici porvali dva muži, podle výpovědi svědků mělo jít o nevěru příbuzné jednoho z nich.

Oba muži během rvačky utrpěli zranění na hlavě, a tak byla kromě policistů přivolána i záchranná služba. Podle popisu jedné z přihlížejících byl jeden z mužů výrazně agresivnější než druhý i vůči přivolaným policistům.

„Vše jsem sledovala z okna a viděla jsem, že jeden z těch chlapů byl už v klidu, ale druhý pořád policistům nadával, strkal do nich a řval na ně, aby šli do hajzlu, že ten zraněný je jeho rodina a že jsou policisté i záchranáři kreténi. Byla jsem až překvapena, že policisté i ti ze sanitky byli velmi dlouho v klidu a pouze se ho snažili přemluvit, aby se uklidnil,“ řekla žena pro server krimi-plzen.cz.

Podle ní se ho dokonce skupina kamarádů pokoušela odvést z místa pryč, ale on se jim vytrhl a začal policisty urážet znovu. Ti, kvůli bezpečí svému i přítomných zdravotníků, nakonec museli zakročit a muže na zemi spoutat. Ten pak strávil noc v policejní cele

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání