Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vnuk roky týral svou babičku (71), nakonec jí zlomil ruku: Hrozí mu osm let vězení

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
7. listopadu 2016
16:31

Neuvěřitelným peklem si prošla seniorka z Karvinska, kterou dlouhé roky týral její vlastní vnuk! Vše vyvrcholilo o víkendu, kdy jí muž při potyčce zlomil ruku. Teď čeká na vzetí do vazby. Hrozí mu trest až osm let vězení.

Čtyřiatřicetiletý muž měl svou babičku (71) týrat už od roku 2012. Míra násilí se stupňovala a útoky byly stále častější. „Křičel, vyhrožoval zabitím i ničením věcí. Neustále vzbuzoval pocit strachu. Když do ženy strčil tak, až upadla, poranila si ucho. Nicméně ošetřit se nenechala a napadání neoznámila,“ uvedla podle serveru iDnes.cz karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

O to brutálnější byl útok, který se odehrál tuto sobotu. Muž znovu po své babičce začal křičet a vyhrožovat jí. Následně ji uchopil za ruku, cloumal a škubal s ní tak silně, až jí ruku zlomil,“ popsala mluvčí.

Seniorka si tentokrát už musela přivolat lékaře, kteří zalarmovali i policii. Násilník jim nebyl úplně neznámý – za podobné chování byl již v minulosti nepodmíněně odsouzen! Byl podán návrh na vzetí do vazby. Muži hrozí dva až osm let ve vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání