Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka (22) nabízela syna na internetu: Chtěla ho prodat za 13 tisíc!

Autor: lm - 
2. listopadu 2016
23:00

Dvaadvacetiletá matka z polského městečka Sucha Beskidzka se postarala o pozdvižení! Na internetu totiž nabízela k prodeji svého dvouletého synka. A chtěla za něj přes 13 tisíc korun, prý protože ji výchova stála moc peněz.

Matka (22) svůj inzerát umístila do skupiny na sociální síti, kde spolu maminky z Krakova a okolí obchodují. „Ahojte! Prodám dítě! Dvouletého chlapce, ve velmi dobrém stavu. Bohužel se o něj již nedokážu dál starat a jeho další udržování se mi nevyplácí,“ stálo v příspěvku.

Žena chtěla chlapce prodat za 2137 zlotých, což je v přepočtu skoro 13,5 tisíce korun. „Nechci svého chlapce dát jen tak někomu, protože jsem s jeho výchovou měla dost velké výdaje a chci, aby se mi alespoň část výdajů vrátila,“ vysvětlila.

Policistům se ženu podařilo zanedlouho vypátrat, ačkoliv se velmi snažila, aby příspěvek na internet umístila zcela anonymně. Manžel o ničem nevěděl. Žena policistům tvrdí, že to celé měl být pouze hloupý vtip. „Policisté jejím tvrzením nevěřili, je dost pravděpodobné, že žena měla skutečně v úmyslu dítě prodat,“ řekl podle TV JOJ mluvčí policie Grzegorz Guba. V případě prokázání viny hrozí ženě za obchodování s lidmi osmileté vězení.

tvujosudzmrde ( 3. listopadu 2016 05:32 )

Cikana ani zadarmo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání