Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Polský kamioňák si hrál s telefonem za volantem: Zabil matku a tři děti! Dostal 10 let

Autor: lm - 
1. listopadu 2016
13:37

Hrál si s telefonem a nedával pozor na cestu. Polský řidič kamionu Tomasz Kroker (30) narazil do aut v koloně, přičemž zabil matku a její tři malé děti. Bezohledný kamioňák za to vyfasoval 10 let kriminálu.

Ke smrtelné nehodě došlo 10. srpna kolem páté odpoledne na anglické dálnici A34 v hrabství Berkshire. Polský kamioňák Tomasz Kroker (30) si hrál za volantem s telefonem a nevšiml si kolony před sebou. Přitom narazil do osobního auta, v němž cestovala 45letá Tracy Houghton se třemi dětmi - Ethanem (†13), Joshem (†11) a Aimee (†11).

Smrti rodiny přihlížel i partner ženy Mark Goldsmith, který jel se synem Jakem v jiném autě. Všichni se vraceli z letního výletu pod stanem. „Sedli jsme, najedli jsme se a bavili se o tom, jak se nemůžeme dočkat, až budeme doma. Pak jsme se objali a políbili a vrátili se do aut,“ popisuje zdrcený muž poslední okamžiky se svou rodinou. Se ztrátou rodiny se prý nemůže vyrovnat ani malý Jake, který cestoval s tátou v druhém autě.

Kroker se u soudu přiznal k nebezpečné jízdě. Z té ho usvědčil zejména videozáznam z kabiny, který ukazuje, že řízení nevěnoval pozornost. Soud mu za to uložil 10 let za mřížemi.

Video  Polský řidič se nevěnoval řízení a napálil do kolony.  - Policie
Video se připravuje ...

lynx ( 1. listopadu 2016 19:58 )

Znáte to slovo na 3, ne?

lynx ( 1. listopadu 2016 19:56 )

 Arogantní polský ***. Říkám to stále. Na Poláky by měla být zejména na našich silnicích kladena úplně jiná měřítka. Jezdí jako prasata a naše policejní hlídky to ostentativně přehlížejí. A pak přijde prů.ser ve Studénce a další tři vjetí Poláků na přejezd na červenou během dvou měsíců. Navíc, dálnice máme od nich zdevastované a tak se pořád opravuje a my jezníme za dálniční poplatky 80tkou a ještě nás buzerují policajti.

kurna1 ( 1. listopadu 2016 16:22 )

Tu zrůdu polskou zastřelit a nebo oběsit

rockyshowman ( 1. listopadu 2016 15:51 )

V Polsku policajti kontrolují řidiče ( rychlost. hasičák a jiné), tam si tito kriplové nedovoli dělat přestupky. U nás jezdí 90% polských řidičů jako prasata. Kamioňáci jsou nejhorší. Když něco udělají v ČR, tváří se jako debilové, kteří neumí napočítat do 10. A vždy jim to projde. Viz Studénka. Buď 25 let natvrdo, s prací na dálnici, nebo dát je k dispozici rodinám poškozených. Pak by si dali pozor na to, jak se má jezdit!!!

sores ( 1. listopadu 2016 14:12 )

I když to neudělal úmyslně, zabil jsi budeš zabit také!!! Jaképak sr.aní! Nebo alespoň 30 let tvrdé basy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání