Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž si chtěl vyfotit Prahu: Zřítil se ze střechy do světlíku a zemřel!

Autor: ljš - 
29. října 2016
16:53

Za fotku zaplatil životem! Záchranáři vyjížděli k pádu muže (†33), který se v Praze 5 zřítil ze sedmého patra do světlíku. Podle svědků se zřítil, když si pořizoval snímek krás metropole.

K neštěstí došlo v sobotu krátce před třetí hodinou odpoledne na Janáčkově nábřeží. Skupinka kamarádů tam vylezla na střechu, aby si pořídila netradiční snímky krás Prahy. Při hledání nejlepšího místa bohužel třiatřicetiletý muž šlápl na špatně zakrytý otvor a zřítil se do světlíku.

Jeho kamarádi okamžitě zavolali na tísňovou linku, „Záchranáři byli na místě do šesti minut. Muži, pro kterého slanili hasiči, ale bohužel už nedokázali pomoci, jeho zranění byla bohužel smrtelná,“ uvedl mluvčí záchranky Dominik Horn.

Příčiny tragické události nyní vyšetřují policisté. Podle informací Blesk.cz zůstala po muži manželka. Blízkým zemřelého musel poskytnout pomoc krizový intervent.

Jacktheripper ( 29. října 2016 19:13 )

 Vy jste tady chytrovny...vy svetlici a.vikyrove!!!Proste sletel ze strechy a je po nem!Lidi je jak sracek vy cynikove!

mrkevmrkev ( 29. října 2016 18:36 )

Většinou ve starých domech. Dalo se řešit i větrání /jakoby/. Jinak neukáznění podnájemníci házeli dolů šachtou smetí. Dva byty proti sobě s koupelnami. V každé koupelně okénko. Tedy proti sobě. Otevřete okénko a máte před sebou šachtu, která vede dolů i nahoru. V jednom starším filmovém příběhu si /snad p. Menšík v trenýrkách/ zabouchl dveře a proto položil od sousedů od okénka k okénku žehlící prkno, že to přeleze. Také jedna z možností, jenom se nesmí nečekaně vrátit domů manžel sousedky.

LordHoror ( 29. října 2016 18:24 )

osvětlovací šachta většinou z okny napříč celým domem od střechy po suterén

vosavopruz ( 29. října 2016 18:06 )

Co to je světlík?To slovo neznám.

joudajoudovy ( 29. října 2016 17:53 )

chudak si spletl misto a cas.... zrejme chtel na pamatku zdokumentovat taskarici textare horacka, jenz si napsal dojemny scenar, ktery dramaturgicky zpracoval. najati skrholove, nahnanym ovcim, predvadeli sva artisticka cisla, CT jela live, az ji se tavila datova media, pisalci z novin jeli tempem metelesku blesku a nakonec se svicky rozsvitil staromak a ani jedno oko nemelo zustat suche. skoda, ze nakonec nespadla opona s dekovackou a pugety kvetin. nyni, s timto divadelnim predstavenim, byvaly plavcik, umyvac cerneho nadobi, skladnik a domaci delni, ktery jako spravny vekslak, kdy praci za nej delaly cerne duse, aby mel cas na soukrome podnikani, bude jezdit po vlastech ceskych. doufam, ze tato pitoreskni fraska ma premieru a zaroven derniéru. nebo, ze by vyslysel volani bartosky a dyka o obcanskem neklidu? mame demokracii a kdo chce, muze se pripojit k petici nebo az pri radnych volbach. republiku si rozvracet nedame.... http://www.petice24.com/brnnska_vyzva http://www.petice24.com/odvolat_hermanna

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání