Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Učitelka ze základky byla dealerka, mezi kalhotkami schovávala československý samopal

Autor: shp - 
12. října 2016
17:55

Učila děti na základní škole, ale o vzdělání ratolestí jí nešlo. Vše byla jenom zástěrka, aby mohla Aqsa Carvalho (26) z anglického Rickmansworthu pracovat v rozsáhlé síti drogového gangu. Jenže spadla klec a její zapletení v něm bylo odhaleno. Teď namísto pohledu na žáky ve školních lavicích čeká nepovedenou učitelku pohled na mříže z vnitřku vězeňské cely.

Do domova Carvalho naběhlo ozbrojené komando Scotland Yardu. Našli u ní tvrdé drogy a k překvapení strážců zákona i samopal Škorpión československé výroby. Ten si učitelka schovávala v šuplíku se spodním prádlem. „Byl nastaven na automatickou palbu,“ prohlásili vyšetřovatelé.

To ale nebylo všechno. Doma měla ještě další pistoli a revolver. Zbraně byly nabité. Carvalho u soudu odmítla všechna obvinění z distribuce drog a ilegálního ozbrojování, ale nebylo jí to nic platné. Vyfasovala 17letý trest. V base skončil i její manžel.

Drogový gang byl rozprášen

Prodejce aut Robert James (32) dostal 18 let vězení. Razie proběhla poté, co Scotland Yard zjistil zapletení manželů s Abdulem Ramzanem (25) a Jamonem Anwarovem (30). Jejich zapojení do organizovaného zločinu bylo taky prokázáno. Ramzan dostal 16 a Slough 14 let.

Drogový gang tak byl nadobro rozprášen. Co ale řekli ve škole dětem, které se již neshledají se svou učitelkou, není jasné. Carvalho se však může s kariérou kantorky nadobro rozloučit.

kiwi65 ( 12. října 2016 21:15 )

 Tato špína je učitelka?Taková kreatura učit moje děcka tak už jsou na jiný škole kde učí normální lidi.Už od pohledu je to fetka a zásah policie to potvrdil.To těm rodičům nevadilo co učí jejich děti?Hlavně že mlátí čechy,poláky atd. co jim tam makají za minimum a ještě dělají práce co se jim nechce.Však na to brzy dojedou.

alumno ( 12. října 2016 18:18 )

Proboha, jak "tohle" někdo může nechat učit děti? Vždyť je to od pohledu úplně jasná závislačka. A dost možná migrantka původem z ČR, samozřejmě romské národnosti.

308win ( 12. října 2016 18:07 )

To je Britka jako poleno To vypadá na další multikulturně uvědomnělou osobu Já bych ji po odpykání trestu nechal vyhostit do původní domoviny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání