Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podařená dealerka drog v McDonaldu: Do Happy Mealu dávala heroin!

Dealerka Shantia Dennis připravovala dětské menu s heroinem.
Dealerka Shantia Dennis připravovala dětské menu s heroinem.  (Autor: Policie Pittsburgh)
Autor: kat - 
1. února 2014
08:00

Dneska se dají drogy sehnat skoro všude. V USA třeba i v »mekáči«! Jedna dealerka drogy schovávala do dětského menu! Stačilo si říct o hračku...

Nenápadná Američanka Shantia Dennis (26) pracovala jako prodavačka v restauraci McDonald´s v Pittsburghu u okénka Drive-Thru, kde si zákazníci objednávají přímo z auta.

Stačilo si jen říct o »chlapeckou hračku« a prodavačka beze slova sáhla pro krabici od dětského menu Happy Meal, kde ovšem kromě hranolků a hamburgeru byl i sáček s heroinem! Namarkovala tradiční 2 dolary (40 Kč) za hračku, dostala ovšem svých 80 dolarů (1626 Kč) za balíček, které si schovávala do podprsenky.

Zásoby za 81 000 Kč

Poté, co policie dostala tip – pravděpodobně od někoho z restaurace, měla už zatýkací akce rychlý spád. Policista v civilu si u podezřelé objednal Happy Meal s hračkou a za chvíli už vedl dealerku v poutech. V jejím šuplíku pak našli dalších 50 sáčků s heroinem v hodnotě přes 81 tisíc Kč a v podprsence pro jistotu pár balíčků marihuany.

Policie zatím netuší, jak dlouho Američanka drogy prodávala a kolik peněz si nekalými obchody vydělala. Jisté je jen to, že v její podprsence našli kromě svých 80 dolarů ještě dalších 80, v den zatčení už tedy jeden obchod uzavřela.

ruudazvostravy ( 1. února 2014 14:34 )

Depák,bes šlehnutí neska nigdo nedá ani ránu.Hérák ye správná volba.

Zobrazit celou diskusi