Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivá sebevražda: Milan přežil skok pod vlak, odjel autem a opodál se oběsil

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: ljš - 
2. října 2016
15:15

Nechtěl nic jiného než zemřít. Třiačtyřicetiletý Milan P. z Čáslavi se rozhodl odejít z tohoto světa. Sebevraždu chtěl spáchat skokem pod vlak, když se mu ale jeho čin nezdařil, oběsil se pár kilometrů od kolejiště.

Milan P. pocházel z Čáslavi, několik posledních let ale žil v Golčově Jeníkově. Minulou sobotu se v zoufalství vydal na tamní nádraží, kde si počkal na projíždějící vlak a skočil pod lokomotivu. Ta ho ale zázrakem jen odmrštila mimo koleje a sebevrah dokonce zůstal při vědomí.

Události sice přihlíželo několik lidí, ti ale zůstali lhostejní. „Nikoho z nich nenapadlo zavolat záchranku nebo si zapsat registrační značku auta, třeba by mu ještě bylo pomoci. Po boji je ale každý generál, těžko někomu něco vyčítat,“ řekl Deníku, který na případ upozornil, jeden z místních.

Milan měl sice od nárazu rozseklou hlavu, přesto ale nasedl do auta a svůj plán se rozhodl dokončit jinde. Dojel až do nedaleké vesničky Leškovice, kde se oběsil u lesní cesty. Jeho tělo bylo nalezeno až druhý den zemědělci, kterým jeho auto bránilo v průjezdu na pole. Ve voze pak byl podle serveru nalezen dopis na rozloučenou. 

K zoufalého Milana dohnaly k sebevraždě zřejmě deprese, kterými trpěl v posledních letech. Nepomohla mu ani návštěva psychiatra, ani předepsané léky. Jeho blízcí ho na jeho poslední cestu vyprovodili první říjnový den dopoledne v Čáslavi.

Nikol01 ( 2. listopadu 2018 08:19 )

Tak toto je najväčšia blbosť akú som kedy počula. Veď jednoduchšie je takého človeka zabiť ako mu ukázať zmysel života a naučiť ho šťastne žiť čo? Spamätaj sa.

Nikol01 ( 2. listopadu 2018 07:50 )

Keď už si tak vážiš ten život prečo strácaš minúty tvojho života písaním takéhoto primitívneho komentára? Keď nechceš napísať niečo inteligentné neozývaj sa lebo toto je naozaj úbohé.

Nikol01 ( 2. listopadu 2018 07:48 )

Ako ich podľa teba ohrozoval? Ty sa spamätaj v prvom rade lebo tvojou inteligenciu ohrozuješ našu budúcnosť.

Nikol01 ( 2. listopadu 2018 07:45 )

Naozaj trápne v tejto situácii písať takýto komentár.

Nikol01 ( 2. listopadu 2018 07:42 )

To je vážne jediné na čo ľudia myslia? Na to aby nemali vlaky meškania a neviem čo ešte? Ľudia tými vlakmi cestujú sami, dobrovoľne a práve preto nech sa potom nesťažujú. Ja napríklad železnice nepodporujem práve kvôli takýmto veciam a absolútne mi nechýbajú. Tá doprava sa dá nahradiť úplne inak. Prečo by si mal prečítať tvoju prosbu? Viem že od takéhoto človeka by si ju absolútne nebral ku srdcu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání