Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuolog Weiss naboural auto s rodinou: Proč museli zemřít?! pláče babička

Autor: dce, et - 
20. září 2016
19:45

Páteční nehodu na Pelhřimovsku nepřežil otec s dcerou. Maminka skončila ve vážném stavu v nemocnici. Nehodu měl údajně zapříčinit sexuolog Petr Weiss, který z neznámých důvodů vjel se svým jaguarem náhle do protisměru. 

Tragicky dopadla dopravní nehoda dvou aut u Rynárce. Byl pátek odpoledne a rodina Šimpachových jela z Rohovky do Tábora na slavnosti. Táta Jaroslav (†55), maminka Jaroslava (49) a dcera Terezka (†25) tam už ale nedojeli. Necelých šest kilometrů od domova se jejich vůz střetl s jaguarem sexuologa Petra Weisse (62).

„Vozidlo Jaguar jelo od obce Rynárec a z neznámých příčin přejelo do protisměru, kde se střetlo s vozidlem Ford Focus,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Procházka. Jaroslav na místě podlehl zranění, Terezka zemřela o víkendu v nemocnici. Paní Jaroslava skončila na JIPce, její stav je stabilizovaný.

Terezku s tátou Jaroslavem spojovala jedna láska. Auta. „Táta byl profesionální řidič, sestra zase pracovala v autodílech, byli ve vášni k autům nerozluční,“ vzpomínal syn Jakub (30). Na dvoře měl Jaroslav dva traktory, které si sám vyrobil.

„Byl strašně pracovitý. Celé to tu vybudoval, vše, co na baráku nebo zahradě uvidíte, je jeho práce. Proč takového šikovného člověka vzala smrt,“ plakala Jaroslavova maminka Věra.

Sexuolog Weiss, který vyvázl jen s lehkým zraněním, se k celé nehodě nechce příliš vyjadřovat. Je mi nesmírně líto toho, co se stalo. Nezlobte se, zatím nejsem ve stavu, kdy o tom mohu mluvit,“ napsal v SMS zprávě. K nehodě patrně došlo tak, že Weiss ve vysoké rychlosti zavadil o krajnici a strhnul řízení do protisměru. 

valduk ( 21. září 2016 17:17 )

Škoda že je nepředjela někde před nehodou Tatrovka! Tohodle Židáka by škoda nebyla ...

ellenic ( 21. září 2016 08:43 )

petrmetr Téměř tři týdny mám sama velkou bolest a žal , u této rodiny je to dvojnásobné.

tarka ( 20. září 2016 21:51 )

Těch nešťastných "přejezdů do protisměru" je nějak moc, asi telefonování za jízdy nebo psaní či čtení sms....a je jedno, jestli řídil Jaguár, svědomí nepřehluší...

ellenic ( 20. září 2016 21:44 )

Hrozná tragédie a pan doktor, jak jinak z toho vyvázl . Pořídí si jaguára , pedál asi až na podlaze, spěchal z chalupy domů a takhle zničil zbytečně dva životy . Je mi to moc líto, gauneři budou běhat po světě a dobří lidé cizí vinou ze života odejdou . Rodině tímto vyjadřuji hlubokou soustrast.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání