Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexuolog Weiss už na Vysočině jednou boural! I před osmi lety se srazil s fordem

Autor: ljš - 
20. září 2016
14:37

Luxusní auto mu zřejmě zachránilo život, v protijedoucím voze ale na následky zranění zemřeli dva lidé. Sexuolog Petr Weiss v pátek boural u Rynárce na Pelhřimovsku. Nebyla to ale první nehoda, jíž byl na Vysočině, kde má chalupu, účastníkem.

Při tragické páteční nehodě vjel Weiss se svým jaguarem z neznámých důvodů do protisměru, kde smetl Ford Focus, v němž cestoval pětapadesátiletý muž s dcerou (†25) a manželkou (45). Řidič byl na místě mrtvý, mladá žena zemřela o dva dny později v nemocnici. Třetí cestující už je ve stabilizovaném stavu.

To nehoda, v níž známý sexuolog figuroval na konci června 2008, tak vážné následky neměla. Weiss navíc nebyl viníkem, ale obětí. Na křižovatce v Pelhřimově mu nedal přednost polský řidič Fordu Escort. Ten byl sice převezen do nemocnice, šlo ale jen o podezření na otřes mozku.

Sám Weiss vyvázl i tehdy bez škrábnutí, přišel ale o kocoura, kterého několik dní hledal, a velmi těžce ztrátu nesl. „Auto sice můžu nahradit novým, ale toho kocoura už nic asi nenahradí. On mi zkrátka při té nehodě utekl. Je to šedivý mourek, má bílý obojek, slyší na jméno Bonifác,“ řekl tehdy.

K páteční nehodě toho Weiss zatím mnoho neřekl. „Je mi to nesmírně líto. Nezlobte se, ale nejsem schopen v současném stavu se k tomu vyjádřit. Děkuji za pochopení,“ napsal médiím. Za usmrcení z nedbalosti mu podle policie hrozí tři roky vězení.

sores ( 20. září 2016 16:16 )

 Tak jsem se opět dobře zasmál! Ten a sedět jo! Tak to spíš v pekle začne sněžit. V Česku politici, pracháči a jinak významní lidé zásadně do basy nemusí a nikdy je ještě nikdo neodsoudil! Nebojte, ono to vyšumí a za pár dní si už nikdo na to nevzpomene. A kdyby někdo do toho začal šťourat, přijde o místo, tak si to každý rozmyslí, tak to v našem buranově chodí.

naidka ( 20. září 2016 15:58 )

Bleskáči do toho zamontovali starou nehodu a při ní viníkem nebyl, pejsane.

mesalina ( 20. září 2016 14:59 )

to je zase debilní nadpis přitom nebyl viníkem...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání