Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chtěli jsme ho zabít, když spal, tvrdí unesený Daniel: Ale na dveřích byl číselný kód, který znal jen Zdeněk H.

Autor: dce, idh - 
13. září 2016
18:56

Únos dvou dětí z Litoměřicka už několik dní otřásá Českem. Na povrch vyplouvají další a další informace. Daniel (16) dokonce přiznal, že po dnech plných zoufalství už uvažovali s Janou (13) i nad tím, že by svému únosci něco provedli, když spal.

Deset dní Daniela a Janu držel Zdeněk H. v úkrytu v garáži na kraji Ústí nad Labem. Tvrdil, že chce jen kamarády, ale chvílemi jim i vyhrožoval smrtí. Mladičké Janě navíc vyznal lásku.

V jednu chvíli Dan jejich únosce dokonce napadl. Muži ale nedokázali dostatečně ublížit, jen ho naštvali. Monokl, s nímž se objevil, když ho policie vezla k soudu, který rozhodoval o vazbě, mu udělaly právě děti. Pokus o útěk chtěly zopakovat i později.

„Napadlo nás, když tam s námi spal, mu něco udělat,“ přiznal Dan. „Ale nepomohli bychom si, dveře byly zavřené na číselný kód.“ Únosce s nimi poslední dny v úkrytu i spal, Dan s Janou ale dokázali usnout, pouze když byl pryč.

Děti nakonec našli Danielovi rodiče, kterým do dopisu napsal šifrou, kde se nacházejí. Policisté ho nebrali vážně, a tak rodiče museli místo vypátrat na vlastní pěst. A podařilo se. Zdeněk H. už sedí ve vazbě a čeká na soud. Hrozí mu až osm let.

Jana a Daniel uneseni! Vše o případu čtěte ZDE››

maledivy2016 ( 14. září 2016 07:25 )

Hnusný spratci ulhany, těm může věřit jen primitiv! SEŘEZAT JE LATÍ OBA však oni by řekli pravdu. Parchanti!

urim ( 13. září 2016 21:26 )

souhlas

vosavopruz ( 13. září 2016 21:17 )

Tmy vláda je svržena, zář rudá zalila povodeň dělnických mas, jen dál rudí námořníci, přiložte pušky k líci, ať zahřmí revoluce hlas. Hali hola, od lodi k lodi od fafriky k fabrice jdem, a s otroky ruku v ruce prapory revoluce po celé zemi rozvinem Jdem kladiva se srpy zžhavená hvězdami roznésti dále do světa. Tam pěst rudých námořníků hlas nových průkopníků tyranů světa rozmetá. .........

lync ( 13. září 2016 21:01 )

je úplně jedno jestli to je pravda, nebo ne. Jen tady dokazujete jak jste postižení na palici, takové nesmysly co tady píšete dokáží vytrousit jen totální dementi.

vosavopruz ( 13. září 2016 20:38 )

První pták se nastěhoval dávno můj druhý pták se nastěhoval taky dávno můj třetí pták vzal bráchy, švagry, syny stopátý pták sem přines jejich stíny. Proč jen ke mně, proč jen ke mně slétly se ti dobráci proč jen u mě, proč jen u mě má každý z nich legraci Pták Bambula prý radil thajské vládě Pták Arašíd se zase vyzná v čokoládě Pták Patočka zvlád' transputaci zlata má pěknej zub a berní úřad v patách

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání