Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jedenáctiletý chlapec z Přerova se opil slivovicí: Bezvládného hocha odvezla sanitka

Jedenáctiletý chlapec z Přerova se opil slivovicí: Bezvládného hocha odvezla sanitka (ilustrační foto).
Jedenáctiletý chlapec z Přerova se opil slivovicí: Bezvládného hocha odvezla sanitka (ilustrační foto).  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
8. září 2016
09:37

Ve stavu, kdy nedokázal ani komunikovat, ani se udržet na nohou, museli záchranáři z Přerova převézt do nemocnice teprve jedenáctiletého chlapce. Dítě se opilo slivovicí, kterou si podle svědků přivezlo do parku na koloběžce.

Zcela šokující případ se odehrál v přerovském skateparku ve středu. V podvečerních hodinách svědkyně oznámila na městské policii, že se zde nachází zcela opilý chlapec!

Na místo ihned vyrazila motohlídka a na poli u zahrádek skutečně nalezla jedenáctiletého hocha, který nebyl schopen pohybu, zvracel a nekomunikoval,“ uvedl mluvčí strážníků Miroslav Komínek.

Podle přítomných dětí si chlapec na koloběžce přivezl slivovici, kterou se opil. Strážníci na místo přivolali sanitku a informovali rodiče chlapce.

Lékař odvezl téměř bezvládného hocha i s matkou, která se dostavila na místo, do nemocnice. O incidentu budou informovány sociální kurátorky,“ dodal mluvčí.

fotrpjotr ( 8. září 2016 10:20 )

Havlova generace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání