Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt Adámka v Liberci: Rodina uspořádá veřejný pohřeb! Parte visí i na bazénu, kde zemřel

Autor: idh - 
7. září 2016
12:40

Spoluhráči Adama z fotbalu jsou rozhodnutí uctít jeho památku, jak se sluší a patří. Ztráta kamaráda je všechny zasáhla. Přesto šli na hřiště a zahráli si i za něj. A teď plánují velké rozloučení, které by se Adamovi jistě líbilo.

„Netrénovali, jenom uctili památku spoluhráče a mluvili s koučem. Prý je velmi podpořil, takže překonávají ztrátu kamaráda společně,“ řekla matka jednoho z hráčů deníku Aha!. „Budou teď kopat a bojovat také za něj,“ dodala.

Rodina se rozhodla uspořádat chlapci veřejný pohřeb. Jeho spoluhráči se proto rozhodli, že se s ním naposledy rozloučí ve velkém stylu. V černých fotbalových dresech.

Adam fotbalem žil. Rozloučení v dresech by se mu určitě líbilo. Chlapci teď vše připravují a dávají dohromady. Celá škola, spolužáci i lidé, kteří Adama znali, truchlí. Byl to podle nich skvělý hoch, který se neustále usmíval a byl plný optimismu.

Rodina už v Liberci vyvěsila parte - jedno visí i na vstupních dveřích do bazénu, kde Adam zemřel. Kolem jeho spolužáci a přátelé rozestavěli mnoho svíček, dopisů a fotografií na chlapcovu památku.

Adam zemřel v sobotu v libereckém bazénu. Kamarádi a nakonec i rodina ho dlouho hledali, jeho tělo bylo nakonec nalezeno v odtokovém kanálu tzv. divoké řeky. Příčinou smrti bylo udušení, jak se ale celá nehoda stala, stále vyšetřuje policie.

 

HahaBimbi ( 7. září 2016 18:01 )

Nejhorsi je, ze nemusel zemrit a ze vedel..ze zemre a nema sanci....s tim bych se jako rodic nedokazala smirit....mit neustale v hlave jak se musel bat....a vedel, ze je konec. ...kazde dite v takove vola mamu/tatu i kdyz vi, ze jej neslysi....

HahaBimbi ( 7. září 2016 17:57 )

Je to memento........ne zoufalost

kamii ( 7. září 2016 15:22 )

Adámek ....sorry ale nebyli mu tři. Je to strašná tragédie Nechápu dávat parte na budovu bazénu, ale zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Je mi to strašně líto.

janinax ( 7. září 2016 15:13 )

O to horší že to bylo jejich jediné dítě a vymodlené.Ani se tomu nechce věřit co se stalo,jak z nějakého hororu

krtekzhor ( 7. září 2016 13:45 )

je to hrozné přijít takle o syna.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání