Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matku paterčat zneužili ke špinavé lži! Čeká prý dítě s vzácným postižením

Autor: dce - 
16. srpna 2016
12:54

Dellora Angie má být podle španělského serveru TKM už dva roky těhotná! Její dítě už má vážit přes osm kilogramů - vše kvůli vzácné vývojové poruše. Ale má to jeden háček - místo fotografií Dellory se na internetu objevily obrázky Alexandry Kiňové, matky paterčat, kterou takto nechutně zneužili!

Internetem se už rok šíří neuvěřitelný článek! Popisuje neuvěřitelnou anomálii - dva roky těhotnou ženu! Dellora Angie ze státu Washington v Americe totiž trpí vzácnou poruchou krve. Dítě v její děloze nedostává s krví dostatek kyslíku, a tak se orgány dítěte déle vyvíjí, proto i těhotenství trvá déle. Jenže na fotografiích je známá Češka - matka paterčat Alexandra Kiňová!

Neuvěřitelné, že? Možná i proto, že jde o snůšku lží. Tento hoax se začal šířit internet spolu s fotografiemi Alexandy Kiňové, kterou tak odporně zneužili k senzaci. Po roce celé zprávě opět uvěřil jeden ze serverů světového zpravodajství a článek se opět začal šířit po sociálních sítích. A mnoho lidí lživé zprávě věří.

Paterčatům Alexandry Kiňové jsou přitom už tři roky. Všichni se mají čile k světu a rodičům kromě starostí přinášejí i spoustu radosti.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání