Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

V hořícím bytě na Zličíně zůstal uvězněný pes: Mazlíčkovi dali první pomoc záchranáři!

Autor: rc - 
5. srpna 2016
20:09

Neobvyklou pomoc poskytli záchranáři v Praze! V pátek ráno vypukl požár v jednom z bytů na Zličíně. Na místo byli povoláni jak hasiči, tak záchranná služba. Z obyvatel nebyl naštěstí nikdo zraněn, avšak zplodin se nadýchal čtyřnohý mazlíček! Záchranáři tedy zaskočili za veterináře a psíkovi poskytli první pomoc…

Požár vypukl v pátek ráno v jednom z bytů v Praze na Zličíně. Na místo okamžitě vyjeli hasiči a rychlá záchranná služba ze Stodůlek. Majitelé hořícího bytu nebyli zrovna doma a v plamenech zůstal uvězněný čtyřnohý mazlíček. Na pomoc nebohému psovi se vydal soused, který se k němu dostal přes balkon.

Psího mazlíčka se podařilo zachránit, ale zvíře se nadýchalo kouře. Na místě však byli záchranáři! Z obyvatel domu naštěstí jejich pomoc nikdo nepotřeboval a tak posádka zaskočila za veterináře a přiotrávenému psíkovi poskytli kyslíkovou terapii a první pomoc!

Pes se po několika minutách probral a tak ho záchranáři předali veterinářům ze záchranné služby PET Medics, kteří  ho převezli na svou veterinární kliniku, kde mu ošetřili zraněné tlapky.

bibijana ( 6. srpna 2016 13:43 )

ano, dík nejen záchranářům, ale i hodnému a slušnému sousedovi.  

bibijana ( 6. srpna 2016 13:40 )

Ano, tak to má být. Psi pomáhají při akcích záchranářům, záchranáři mají zase pomáhat v nouzi jim. Děkuji a moc chválím!!!  

maledivy2016 ( 5. srpna 2016 20:42 )

Chudák pejsek, radši tam měl uhoret majitel!

andorea ( 5. srpna 2016 20:38 )

Sousedovi i záchranářům

KooKoo ( 5. srpna 2016 20:38 )

miláček

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání