Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie pátrá po uprchlém vězni z Liberce: Utekl s ženou s černým mikádem

Policie pátrá po uprchlém vězni z Liberce: Utekl s ženou s černým mikádem
Policie pátrá po uprchlém vězni z Liberce: Utekl s ženou s černým mikádem  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
22. července 2016
16:04

Policie pátrá po uprchlém šestatřicetiletém vězni z liberecké věznice. Trest mu byl v červenci přerušen kvůli hospitalizaci, z liberecké nemocnice ale Miroslav Čistecký odešel ve čtvrtek neznámo kam. Informovala o tom krajská mluvčí policie v Liberci Vlasta Suchánková.

„Kolem 13:00 svévolně opustil nemocnici ještě v doprovodu mladé ženy s černými vlasy střiženými na mikádo,“ uvedla Suchánková. Muž se podle mluvčí zotavuje z komplikované zlomeniny pánve a v boku má drén. K chůzi potřebuje jednu francouzskou hůl. „Dosavadní pátrání a prověřování osob, u kterých by se mohl skrývat, nebyla zatím úspěšná. Jedná se o motorkáře, má rovněž spoustu přátel po celé republice,“ dodala.

Muž si teprve začal odpykávat tříletý trest za majetkovou trestnou činnost, ve věznici měl být do června roku 2019. V době odchodu z nemocnice měl na sobě béžové kraťasy a triko s krátkým rukávem. „Není ale vyloučeno, že oblečení změnil,“ řekla Suchánková. Policie žádá veřejnost o spolupráci, informace lze volat na bezplatnou linku 158. Čistecký je vysoký 185 až 190 centimetrů, střední postavy. Má plavé vlasy, zelené oči a nosí bradku.

Policie pátrá po uprchlém vězni z Liberce: Utekl s ženou s černým mikádem Policie pátrá po uprchlém vězni z Liberce: Utekl s ženou s černým mikádem | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání