Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nafintěná vražedkyně: Paranoidní schizofrenička Orlová v detenci zůstane

Autor: dce, ČTK - 
19. července 2016
19:14

Pohledná mladá Barbora by v jiném případě asi odháněla nápadníky. V detenci, kterou jí soud prodloužil, ale nic takového čekat nemusí. Ačkoliv upraveným vzhledem a rozumnou mluvou u soudu překvapila, soudce ji na svobodu nepropustil.

Barbora Orlová v roce 2014 zabila studenta Petra Vejvodu, který před ní chránil svou spolužačku. Podle znalců byla Orlová v době činu nepříčetná. Trpí paranoidní schizofrenií. Proto se upustilo od trestního stíhání. Místo toho skončila v zabezpečovací detenci.

Soud v úterý rozhodoval, zda vyhoví její žádosti o propuštění na svobodu. Komise odborníků z detenčního zařízení ale doporučila setrvání v ústavu. Podle komise přetrvává riziko nebezpečí pro společnost.

K soudu dorazila Orlová upravená, ale nenalíčená. Za pohlednou slečnou by se normálně asi kdekdo ohlédl, teď ji se zájmem fotí pouze novináři.

Orlová dnes u soudu vypověděla, že není den, aby nemyslela na to, co se stalo. „Mrzí mě to, trápí mě to, beru antidepresiva. Neměla jsem v úmyslu nikoho připravit o život. Kvůli nemoci jsem se řídila bludy a nevěděla jsem, co dělám. Nechápu, že jsem něco takového vůbec mohla vymyslet,“ uvedla Orlová. Řekla, že poslední rok nemá žádné problémy díky léčbě a že ví, že bude brát prášky do konce života.

Noname_ ( 13. srpna 2017 13:23 )

Orlová byla pod vlivem mind control zbraní, je to retardovní experiment CIA. Mně stejná organizace zabila mind control zbraněmi matku, aby mě o tom přesvědčili, zabili ji v den, kdy zabili Kennedyho, 22. listopadu.

54321 ( 21. července 2016 03:32 )

nebojte oni ji zase za 3 4 roky pustí ! už bude vylečené tedy medialně to utichne a pustí ji na svobodu ! a za rok dva bude zase vražidit nebo dříve !!!

byvalyvoliccssd4 ( 20. července 2016 03:14 )

Když je tedy normální, tak může jít sedět do normálního vězení.

pralinen ( 19. července 2016 22:38 )

Jeji oci mluvi za vse - neni a nebude nikdy v poradku. Nemela by se vubec dostat mezi lidi.

animka ( 19. července 2016 22:13 )

Co to sem pleteš???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání