Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič se třemi zákazy řízení se za jízdy v Praze měnil se zfetovaným spolujezdcem

Řidič se třemi zákazy řízení se za jízdy v Praze měnil se zfetovaným spolujezdcem.
Řidič se třemi zákazy řízení se za jízdy v Praze měnil se zfetovaným spolujezdcem.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
17. července 2016
14:47

Pořádnou polízanici mají na kontě dva muži z Prahy. Když je v sobotu v noci chtěli zastavit policisté, ve voze si vyměnili místa. Jenže ani řidič ani spolujezdec neměli za volantem co dělat. Problémy teď budou mít oba dva.

Bylo krátce po půlnoci, když si policisté na Smíchově všimli dodávky ve špatném technickém stavu. Rozhodli se vůz i posádku zkontrolovat, ale jakmile je řidič zbystřil, vyměnil si – za jízdy – místo se spolujezdcem.

Video  Petr Vala z místního oddělení Smíchov popisuje zásah.  - David Malík, Policie ČR
Video se připravuje ...

„Policisté u muže, který v té chvíli seděl za volantem, provedli orientační test na přítomnost drog v těle, který byl pozitivní na pervitin. Následně zjistili i příčinu, proč se spolujezdec s řidičem za jízdy vyměnil. Původní řidič má totiž tři platné zákazy řízení a na místě se navíc odmítl podrobit testu na drogy,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Oba muži skončili na policejní služebně. „Původní řidič je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Navíc odmítl test na drogy a zřejmě ho tak čeká další, v pořadí již čtvrtý zákaz řízení. Spolujezdec, který se s řidičem vyměnil, je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a v případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ dodala Martínková.

Oba muži navíc nejsou žádní svatouškové – původní řidič má na kontě 18 přestupků, jeho spolujezdec šest!

Video  Řidič se třemi zákazy řízení se za jízdy v Praze měnil se zfetovaným spolujezdcem.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

maledivy2016 ( 17. července 2016 22:33 )

Lidský odpad jako je bystrozraky a pavel215_klafunda netřeba brát jako člověka, ale pouze jako nemocnou lidskou shnilou hnídu, která se ukáji zde na diskusích tím, že provokuje. On totiž nic jiného neumí. Je to malej zakomplexovanej srab plnej záště a zloby, bezmocný kriplík na tabletu, kterého každý zbil a nenáviděl odmalička pro jeho křivý ksicht i charakter, každý s ním opovrhival a opovrhuje i dnes a tak tu ubožak háže jedovaté sliny a myslí si, že někoho vytočí, blbeček netuší, že je všem k smíchu a ním všichni opovrhují, doma, v práci na Hl. nádraží kde kouří ptáky za pivo a fet, nemá nikoho a proto je jeho jediný smysl života být idiot a to jediné mu jde

barracuda.sro ( 17. července 2016 18:03 )

Se divím,že ho nezastřelili kulka je jistota.

alfasamec ( 17. července 2016 16:55 )

 ... Zmetky feťácký ekologicky zlikvidovat.

fotrpjotr ( 17. července 2016 15:11 )

Líbí se mi to "až",to znamené,že mu řeknou ty,ty,ty a bude jezdit bez řidičáku dál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání