Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prostitutka (27) z Královéhradecka šířila HIV: Nakažených mohou být stovky!

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
15. července 2016
20:00

Královéhradečtí policisté hledají klienty 27leté ženy, která nabízela sexuální služby v regionu. Prostitutka se před lety nakazila virem HIV, o čemž její klienti neměli ponětí. A mohou jich být i stovky.

Sedmadvacetiletá prostitutka z Královéhradecka nabízela sexuální služby minimálně od března 2015. Svým klientům ale »opomněla« přiznat, že se před lety nakazila virem HIV. S některými pak dokonce měla nechráněný sex. Na její nezodpovědné chování upozornil policii anonym.

Policisté nyní hledají její klienty, kterých by mohly být i stovky. Žena vyšetřovatelům přiznala, že měla kolem 20–50 klientů za měsíc. Žena byla atraktivního vzhledu s příjemným vystupováním a její klienti mohou pocházet i z vyšších vrstev. Je velmi důležité, aby se tito muži policii neprodleně přihlásili. Policisté jim slibují diskrétnost.

„Zájemcům poskytovala své služby prostřednictvím chráněného i nechráněného sexu na různých místech v Hradci Králové a okolí, konkrétně v lesíku u Hradce Králové a ve vozidlech, kam s klienty (i opakovaně) za tímto účelem jezdila,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková. Ženě za šíření nakažlivé nemoci hrozí až tři roky za mřížemi. Pokud ale někoho nakazila, trest by mohl být mnohem vyšší.

co-teda ( 16. července 2016 11:24 )

říkal známej: Jo taky jsem s ní byl. Vodemně to chytne stará, vodní listonoš a vodněj sousedka. Vod sousedky ten její čokl co furt štěká a tomu to přeju.

ejvm1712 ( 16. července 2016 10:51 )

Seš tam taky?

allishka ( 16. července 2016 09:28 )

 A jak se mají klienti hlásit, když není zveřejněná její fotka, případně jméno, pod kterým vystupovala? To se mají všichni chlapi, kteří na Královéhradecku kdy měli děvku, přijít nahlásit a zjišťovat, jestli to náhodou nebyla ona?

Ruudazvostravy ( 16. července 2016 00:21 )

To je ale pjekná kchůrva.Tak vona tý blpce prostě tutila dokuť jým do poklopce nenasadila toho brouka,kerej vizobe s pitle fšecku zdrclou mr*tku.

lunatic ( 15. července 2016 23:13 )

Fakta - zpěvák skupiny Erasure,pan Andy Bell je HIV pozitivní již od roku 1991 a stále aktivně vystupuje ;samozřejmě-on nepožívá "výhod" českého zdravotnictví,tzn.,že jej neléčí kdejaký "doktůrek",který studuje zdarma a pak si bere pacienty za své rukojmí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání