Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Až tě příště potkám, už neuberu! Vzkazuje vybržděný kamioňák frajerovi v audi

Až tě příště potkám, už neuberu! Vzkazuje vybržděný kamioňák frajerovi v audi.
Až tě příště potkám, už neuberu! Vzkazuje vybržděný kamioňák frajerovi v audi.  (Autor: Facebook)
Autor: idh - 
12. července 2016
21:31

I když za vybržďování hrozí vysoké tresty, někteří řidiči stále ohrožují životy ostatních. Stejně jako ten z audi na hradecké dálnici.

Ačkoliv je vybržďování považováno za jeden z nejhorších přestupků, pro některé řidiče zůstává způsobem, jak předvést svoji převahu na silnici. A to i bez ohledu na možné následky.

Své o tom ví i řidič kamionu Tomáš Skalický, autor nahrávky předjíždějícího audi na dálnici u Poděbrad ve směru na Hradec Králové. „Doufám, že tě jednou ještě potkám, příště už neuberu,“ napsal Skalický na svém Facebooku. Díky jeho nahrávce z minulého pátku už vybržďovače hledá policie. Za takový kousek může dostat až šestiletý trest.

„Přál bych jim v tu chvíli si ty pozice v autech vyměnit, aby se dívali, jak to nedobrzdí. Na to slušná odpověď není. Odebrat jim papíry na 1 rok, a ať musejí podstoupit psychotesty, jako musíme mít my, řidiči profesionálové,“ řekl Blesku Tomáš.

Video  Až tě příště potkám, už neuberu! Vzkazuje vybržděný kamioňák frajerovi v audi.  - Facebook
Video se připravuje ...

istyl ( 13. července 2016 19:26 )

tak neubral: Čech za volantem kamionu rozválcoval karavan v Německu, zabil v něm tři lidi

xxyyzz ( 13. července 2016 13:35 )

bylo by také dobré vidět ten záznam několik vteřin předtím! Jen tak pro nic zanic asi tohle osobák neudělal. A pokud ho předtím kamioňák bezohledně vymáčkl na svodidla a bezprostředně ohrozil na životě, protože zrovna jel kamioňák o 1.5 km/h rychleji, než kamion před ním a u toho se neobtěžoval použít boční zrcátka a vymáčkl ho na svodidla, tak se mu ani nedivím. Až to na vlastní kůži zažijete, pochopíte. V klidu od stolu se o tom diskutuje jinak.

gabreta ( 13. července 2016 13:04 )

V Německu se netroubí, nebliká a nefakuje. Všechno je považováno za agresivní chování řidiče a jsou za to hodně tvrdý pokuty.To zavést u nás, tak jsou silnice prázdný.

stacho ( 13. července 2016 07:05 )

Machříkům sebrat řidičáky na doživotí....

XLADI ( 13. července 2016 06:33 )

Jo ale taky jsou machýrci co jedou jak střela a když začneš předjíždět, tak tam nejsou. Pak se za tebou najednou zjeví idiot co bliká jak šílenec. Taky se mi to stalo předjíždím kolonu kamionů a když jsem uprostřed předjíždění, přiřítí se idiot a začne blikat. Nechápu teda proč když není kam uhnout a přede mnou byla ještě další auta ale co se dá dělat. Kvůli takovým idiotům se budou měřit všichni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání