Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tři malé děti zabil a napíchl na zábradlí! Vraždící monstrum málem propustili z vězení

Autor: erd - 
17. července 2016
05:00

Trojnásobný vrah dětí David McGreavy (65) se málem dostal na svobodu! 20 let od hrůzného činu zamítl vězeňský výbor návrh na jeho podmínečné propuštění. Britská veřejnost si může prozatím oddechnout.

Zjevně vyšinutý McGreavy zavraždil malého Paula Ralpha (†4) a jeho dvě sestry Dawn (†2) a Samanthu (†9 měsíců) v roce 1973, když jim dělal chůvu.

McGreavy žil v bytě jejich rodičů jako nájemník. Ty čekal po návratu z práce hrůzný pohled – dům potřísněný krví a tři malá tělíčka nabodnutá na špičaté zahradní zábradlí! Vrah byl odsouzen na doživotí.

Každé z dětí bylo zavražděno jiným způsobem. Samanthu, která podle všeho MacGreavyho vyprovokovala svým pláčem, vrah vlastnoručně ubil. Jejího bratříčka Paula uškrtil a malé Down podřízl hrdlo.

Bývalý námořník, kterému bylo v době vraždy pouhých 21 let, si vysloužil přezdívku Monstrum z Worcesteru. Nyní ale vyšlo najevo, že byl zařazen do programu propouštěných vězňů, který je součástí HMP Warren Hill v Suffolku, kde je aktuálně držen. Již v roce 2006 mu přitom byly podmínky vězení zmírněny. Výbor pro podmínečně propuštění ale naštěstí rozhodl o opaku. Zřejmě i pod tlakem médií a nesouhlasných reakcí veřejnosti.

Matka obětí Dorothy Urry (65) se vyjádřila, že smrt ve vězení je pro vraha příliš velký luxus. Zároveň však dodala, že si jeho propuštění nepřeje.

„V posledních sedmi až osmi letech nedělám nic jiného, než že bojuji proti jeho propuštění. Musím bojovat každý rok, aby zůstal tam, kde je.“

„Toto rozhodnutí není samozřejmě nezvratné. Otázka propuštění přijde pravděpodobně na přetřes o několik dalších let později,“ sdělil člen britského Parlamentu Robin Walker, který se do otázky možného propuštění osobně vložil a apeloval u soudního tajemníka Michaela Gove, aby se tak nestalo.

russoo ( 17. července 2016 21:31 )

Nějak mě ta Plesková matematika nesedí "20 let od hrůzného činu zamítl vězeňský výbor návrh na jeho podmínečné propuštění" teď je mu 65 vraždil když mu bylo 21 tak teď babo raď...

Stef50 ( 17. července 2016 16:04 )

odporné taková zrůda se nesmí dostat na svobodu nikdy proč vůbec zkoumají jestli má být propuštěný má být zahrabaný v nějaké kopce hluboko pod zemí je duševně chorý o tom není pochyb nezaslouží si ani dýchat vzduch dobytek doufám že ti co mají rozhodnout o jeho propuštění mají v hlavě rozum a ne slámu

almr ( 17. července 2016 10:10 )

V 21 měla 3 děti.Nejstarší 4roky tudíž rodila v 17letech.U 9 měsíčního ditěte nechají chůvu navíc 21mladíka.

Desterz ( 17. července 2016 08:48 )

. . . .

andorea ( 17. července 2016 07:03 )

Tohle by se mělo likvidovat okamžitě po rozsudku. Taková stvůra nemá právo na život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání