Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muže v Kopřivnici slisovali v popelářském voze: Přežil, ale je v kritickém stavu

Muže v Kopřivnici slisovali v popelářském voze: Přežil, ale je v kritickém stavu.
Muže v Kopřivnici slisovali v popelářském voze: Přežil, ale je v kritickém stavu.  (Autor: HZS Moravskoslezského kraje)
Autor: ČTK - 
20. června 2016
13:53

Padesátiletého muže dnes ráno v Kopřivnici na Novojičínsku vážně zranil lis popelářského vozu. Do něj byl muž vyklopen z plastového kontejneru na komunální odpad. ČTK to řekl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

„Zraněný byl v okamžiku příjezdu záchranářů při vědomí, jeho stav se však jevil jako kritický. Zasahující lékař zjistil velmi vážné poranění v oblasti pánve a páteře, rovněž známky šokového stavu,“ popsal Humpl. Záchranáři po poskytnutí první pomoci pacienta v kritickém stavu převezli do ostravské fakultní nemocnice.

Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů, které muže z útrob popelářského vozu vyprošťovaly. „Tato událost by měla sloužit především jako varování před neuváženým používáním nejrůznějších kontejnerů a popelnic, do nichž není zvenčí dobře vidět, například k odpočinku,“ řekl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

ejvm1712 ( 20. června 2016 14:30 )

Je smutné,že muž ve věku padesáti let je bezdomovec. Takový by měl mít vystaráno,mít dobrou práci,těšit se na důchod,mít dobré bydlení. Opravdu si takový člověk sám zavinil,že skončil na ulici nebo je to ten proklatý kapitalismus?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání