Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dvanáctileté dívky z Jablonce se opíjely v přímém přenosu, zakázanou kalbu vyšetřuje sociálka

Nezletilé dívky ve věku 12 až 14 let z Jablonce nad Nisou si dopřály alkohol a cigarety.
Nezletilé dívky ve věku 12 až 14 let z Jablonce nad Nisou si dopřály alkohol a cigarety.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
5. června 2016
16:41

Možnost streamovat video na Facebooku využily nezletilé dívky z Jablonce nad Nisou k tomu, aby vysílaly video, ze kterého se dospělému člověku zvedá žaludek. Čtrnáctiletá dívka a dvě její dvanáctileté kamarádky předvedly chování, které připomíná štamgasty z hospody čtvrté cenové kategorie.

Už nás sleduje jeden člověk, dej mi cigáro,“ začal kontroverzní větou živý přenos, který trval jednu hodinu. A byť byl již z Facebooku stažen, na internetu je záznam stále možné dohledat. Koluje totiž jak na sociálních sítích, tak na videoportálech.

Chování dívek je zarážející jednak kvůli jejich věku, ale také kvůli jejich vyjadřování. „Mně bude patnáct, jí třináct a jí taky,“ řekla v přímém přenosu dívka, která celé video pořídila z mobilu na selfie tyči. Poté začala smršť nadávek, která nebrala konce.

Jestli chceš, tak vyk*ř někoho,“ zní na video, kde si jeho hlavní aktérka zapálí cigaretu a k tomu popíjí rum přímo z lahve. „To je pěknej ko**t,“ říká pak k jednomu z diváků, který její živý přenos sleduje.

Virální hrůzu, kterou řeší celé Česko, již vyšetřuje i sociálka. „Případ řeší oddělení sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Jablonec nad Nisou ve spolupráci s Policií České republiky v Jablonci nad Nisou,“ informovala Jablonecký Deník tisková mluvčí místního magistrátu Markéta Hozová.

asiblazen ( 6. června 2016 17:44 )

viděla jsem,co jsem viděla... cigána ještě poznám, máš snad nějaký morgoše na skladě,že se tak čertíš debile

mazliva.samicka ( 6. června 2016 12:45 )

To mohli ukázat zase pro pedofily, ti by řehtali blahem.. Pro každého něco... Chlastat a fetovat je přece normální...tak čemu se divit ...

asijo ( 6. června 2016 01:55 )

To ještě bylo štěstí,že neukazály,jak kvalitně umí souložit.

hofihofi ( 6. června 2016 00:27 )

vzdyt ty tele ani cikana nepoznas a uz jim nadavas do morgo, rekni sama, jak?

asiblazen ( 6. června 2016 00:12 )

tohle jsem náhodou viděla ..tohle video. měla jsem z nich husinu, ale nebyly to morgo... nebo aspoň ne 100%, a je fakt, že za nima dorazili tmavší hoši..holky si hrály na drsňačky... asi se chtěj zařadit do pomalu většiny..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání