Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladého hokejistu z Frýdku-Místku našli: Při pátrání pomohly sociální sítě!

Po mladém hokejovém obránci Lukáši Prokopovi pátrá policie.
Po mladém hokejovém obránci Lukáši Prokopovi pátrá policie.  (Autor: HC Poruba)
Autor: lm - 
14. května 2016
21:26

Hokejový obránce Frýdku-Místku je živý! Lukáš Prokop (24) byl nezvěstný od minulé neděle, kdy se jel projet na kole a domů už se nevrátil. Šťastnou zprávu o jeho návratu zveřejnil vsetínský hokejový klub.

Ostravan Lukáš Prokop zmizel minulou neděli. „Naposledy byl viděn svou příbuznou v neděli kolem 13. hodiny. Ve sportovním oblečení odjel na kole z Ostravy-Poruby z Hlavní třídy. U sebe neměl žádné doklady,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Pátrání po něm bylo vyhlášeno v úterý.

Do pátrání po Lukášovi se zapojil pomocí sociálních sítí i vsetínský klub s tím, že rivalita musí v této chvíli stranou. VHK Vsetín v sobotu ohlásil i radostnou zprávu, že se hokejový obránce našel. Naštěstí živ a zdráv!

 

Lukáš Prokop začínal jako junior ve Vítkovicích, pak hrál v 2. lize za týmy Ostravy-Poruby a Frýdku-Místku. Podle informací Lidovek.cz odešel minulou sezonu do Francie. Po zranění se však plánoval vrátit do Frýdku-Místku.

 

 

 

jaramila ( 16. května 2016 08:17 )

Jak se může ztratit dospělý chlap? Proč nenapíšete, kde byl, debil?

y1xcvbnm ( 15. května 2016 11:29 )

ellenic ( 15. května 2016 10:35 )

Ať je za jeho pohřešováním cokoli, ať si tenhle mladý muž a sportovec uvědomí, co museli jeho blízcí prožívat a kolik lidí jeho zmizení zaměstnávalo. Snad je to pro něho dostatečné poučení o čem je život, a že zmizením se rozhodně problémy neřeší. Jsem šťastná, že naše dnes už dospělé dcery nám nikdy takovou starost neudělaly .

sendrasak ( 15. května 2016 08:55 )

Kopýtka, debile.

y1xcvbnm ( 15. května 2016 07:11 )

no , asi byl někde o čem se nemůže mluvit a nebo je hanba o tom mluvit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání