Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

V Praze řádí fetišista? Hodiny mě sledoval a pak mi ukradl boty, vypověděla žena

Autor: Richard Veselý, ljš - 
6. května 2016
13:00

Nezajímal ho drahý mobil, ani peníze, ale boty! Osmačtyřicetiletou Elenu z Prahy přepadl na ulici zatím neznámý muž. Zřejmě jde o fetišistu.

„Ten člověk za mnou chodil asi čtyři hodiny, když jsem si ve dvou nákupních centrech vybírala boty. Nakonec mě sledoval až domů, ve Sportovní ulici se na mě vrhnul a povalil mě na zem,“ řekla Blesk.cz paní Elena. Podle policistů ji napadl zákeřně zezadu. „Chytil ji okolo krku do takzvané kravaty a povalil ji na zem,“ dodal policejní mluvčí Jan Daněk.

„Byla to hrůza. Divné ale bylo, že se nesnažil ukrást mi drahý mobil, ani peněženku. Jen se mi snažil stáhnout boty. S těmi pak utekl, kolemjdoucí ho ale dohnali a sebrali mu je. Od té doby mám na ulici strach,“ řekla.

Útočník ženu pozoroval při nákupech obuvi v obchodním centru, kde ho také zachytily kamery. Na nich je vidět, jak si zálibně prohlíží dámské boty, bere je do ruky a něco si mumlá. Jeho chování tak naznačuje, že by se mohlo jednat o fetišistu.

„Jestliže muže na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158. Zároveň prosíme, aby se přihlásil i muž, který podezřelého pronásledoval a mohl by přispět svým svědectvím k objasnění případu,“ žádá mluvčí.

Popis podezřelého: muž byl ve věku okolo 40 let, vysoký okolo 170 centimetrů a byl hubené postavy. Měl dlouhé kudrnaté černé prošedivělé vlasy stažené do culíku, měl snědou pleť a silně zapáchal. Oblečený byl do zimní tmavomodré bundy s červeným vzorem a bílým pruhem na rukávech.

Video Paní popisuje, jak ji úchylák sledoval po Praze a pak jí ukradl boty z nohou na ulici za bílého dne - Richard Veselý
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 6. května 2016 17:42 )

Není to Klafunda?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání