Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Matka z Plzeňska zfackovala učitelku v mateřské školce, protože jí šikanuje syna

Matka z Blovicka zfackovala učitelku v mateřské školce, prožote jí šikanuje syna.
Matka z Blovicka zfackovala učitelku v mateřské školce, prožote jí šikanuje syna.  (Autor: FTV Prima)
Autor: dce - 
4. května 2016
20:15

Drsný incident se odehrál v mateřské školce na Plzeňsku. Jedna z matek zfackovala učitelku, která měla údajně šikanovat jejího syna! A k celé věci se bez problémů přiznává.

Vše začalo už loni v září, když do školky v obci u Blovic na Plzeňsku nastoupil šestiletý syn místní mladé matky. Ostatní rodiče si doma začali všímat podivných výrazů, které jim děti začaly ze školky „nosit“ domů. Běžně se zde měly používat výrazy jako 'zabiju tě' nebo 'matka tě podřeže'.

Vše eskalovalo nedávno. Matka chlapce si zašla za učitelkou do školky, protože se jí zdálo, že jejího syna šikanuje. Chlapec jí totiž doma řekl, že mu paní učitelka násilím cpe lžičky s jídlem do úst až chlapci odřela horní ret.

„Říkal že ho furt dává do rohu, kde se mu děti smějí a nadávají mu do cikánů,“ řekla reportérce FTV Prima rozladěná matka. S učitelkou si nakonec ale nešla je promluvit. „Jenom jsem jí řekla, já jsem tě varovala a letělo to, letěla facka za fackou.“

Žena se k zfackování učitelky zcela nepokrytě přiznala a vše několikrát zopakovala. Na místě nakonec zasahovala i policie. Podle místní je žena ze sociálně slabé rodiny drogově závislá a všichni se neustále stěhují po okolních ubytovnách.

hulimihoukolen ( 11. května 2016 10:14 )

Jsem v klidu - můžu svůj čistě Árijský původ prokázat až do roku 1780. Co ty, židule?

rudin64 ( 6. května 2016 15:27 )

ginna15 Vy jste se vyskytla ne? Vas muselo vytahnout slunce z kopriv jinak to nevidim. Ppdavam na Vas trestni oznameni

mazd ( 5. května 2016 18:06 )

Letos nebo příští rok dostane soc.byt a ubytovnám dá vale.

ginna15 ( 5. května 2016 17:09 )

Pokud někdo miluje černý smradlavy držky tak ať za nima táhne i s rodinou! Cigoš, Arab, černoch jsou meněcenne rasy a kdo to neakceptuje, je stejný podčlovek! Islám patří do pouště a plyu, cigoš do plynu! A Češi? 80 % jsou zloději, intrikani a natáhla co uvažuji jen o tom jak koho napálit, okrást, pomluvit a uškodit! Tedy patří do plynu stejně jako černý tlamy! Češi jsou svoloč jako Ruský mužík!Stydte se chátro. Zde samej hrdina a pak všichni brečí, už aby jste vychcipali společně s cigosema a muslimskejma kreaturama,vy falešny chcípaci!!!!!

hofihofi ( 5. května 2016 15:22 )

mam a plne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání