Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Již měsíc ho pohřešují, teď mu někdo podpálil auto: Chtěli se zbavit stop?

Autor: dce - 
27. dubna 2016
10:46

Auto, které v neděli hořelo na Proseku, patří již měsíc pohřešovanému muži. Cizinec se tak mohl stát obětí násilného trestného činu, což je i jedna z vyšetřovacích verzí. Znamená požár vozu snad, že se někdo zbavoval stop?

Bylo asi půl desáté v neděli večer, když začalo na parkovišti před panelákem v Jetřichovské ulici na pražském Proseku hořet auto. Ačkoliv se hasičům podařilo plameny rychle zlikvidovat, přední půlka vozu značky Audi byla zcela zničená. 

Místo začali okamžitě ohledávat policisté. Kriminalisté brali i vzorky z údajného ohniska za předním pravým kolem. Pravděpodobně se jednalo o žhářský útok! „V rámci ohledání zajistili kriminalisté celou řadu stop, které teď vyhodnocují,“ řekl TV Nova policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Celá věc je o to více podezřelá, že vůz patřil devětatřicetiletému Srbovi, po kterém policie pátrá! Milan Jovanovič zmizel již v půlce března. Mohl se tak stát obětí násilného trestného činu a požár jeho auta mohl být i pokusem o zahlazení stop. Policisté tuto verzi nevylučují, odmítají ale případ dále komentovat.

Video Již měsíc ho pohřešují, teď mu někdo podpálil auto: Chtěli se zbavit stop? - Aktu.cz
Video se připravuje ...

kiwi65 ( 27. dubna 2016 13:10 )

Auto patřilo Srbovi.Asi udělal nějakou levárnu na tu jejich komunitu,nebo mafii,to už je jedno v čem jel.Čím se asi tak živil?Drogy,zbraně,bordely,směnárny,herny?????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání