Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Plzeňští fans uctívají památku zesnulého kamaráda: Udělali mu i pomníček

Autor: dce - 
13. dubna 2016
20:26

Náhlá smrt fanouška Viktorie Plzeň zasáhla nejen jeho blízké, ale i ostatní fanoušky. Dokonce mu postavili malý pomníček na zimním stadionu, aby mohl každý uctít jeho památku.

Petr N. (†38) zemřel za zvláštních okolností v sobotu večer. S partou kamarádů se vraceli domů ze Zlína, kde byli fandit svému oblíbenému fotbalovému týmu Viktorie Plzeň. Petr byl podle přátel unavený, ale to u něj nebylo až tak zvláštní – odmalička byl hodně nemocný, měl i cukrovku.

Až v Plzni si kamarádi všimli, že Petr nereaguje a je v bezvědomí. Přivolali lékaře, ale ten už muži nedokázal pomoci. „Můžeme potvrdit, že se zabýváme úmrtím muže ve věku 38 let, ke kterému mělo dojít cestou ze sportovního utkání. Bude provedena pitva, která objasní příčinu úmrtí,“ řekla k tomu policejní mluvčí.

Už od pondělí se jeho přátelé a známí spojují na sociálních sítích a uctívají jeho památku. Hokejoví fanoušci Škodovácí se s tichou pietou připojili k fandům Viktorie Plzeň – na zimním stadionu připravili malý pomníček, aby každý mohl zapálit svíčku a na Petra si zavzpomínat.

thheodor ( 14. dubna 2016 14:29 )

 Absolutně nechápu proč toto náhlé úmrtí z očividně zdravotních příčin je v rubrice KRIMI????????????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání